Espoo Trail Run 6.12.2019 ilmoittautuminen
Ennakkoilmoittaudu keskiviikkoon 4.12.2019 klo 24 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan osallistumismaksu Espoon Akilleksen tilille FI38 1112 3007 2007 25. Nordea Pankki Suomen BIC-tunnus on: NDEAFIHH. Viite 40947.

Osallistumismaksut ovat:

- Tytöt ja pojat alle 18v: 5 eur
- Aikuiset (18v ja yli): 15 eur
- Perhe (2 aikuista ja 2 alle 18v lasta): 30 eur

Ajanotossa käytettävän Emit-kortin vuokraus on 5 euroa. Jos vuokraat Emit-kortin, maksa se ilmoittautumismaksun yhteydessä!

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista, jos ennakkoilmoittautuneita on vähemmän kuin 300. Jälki-ilmoittautuminen onnistuu tällöin paikan päällä kaksinkertaisin maksuin.

Järjestäjillä on oikeus peruttaa tai keskeyttää tapahtuma mikäli se sään, kelin tai jonkin muun ylivoimaisen esteen tai turvallisuuden vuoksi on pakollista tai suositeltavaa. Järjestäjät eivät ole korvausvelvollisia mahdollisista haitoista ja menetyksistä kilpailijoille. Osallistumismaksuja ei palauteta. Mikäli tapahtuma peruutetaan ennakkoon on jo kilpailumaksunsa maksaneilla oikeus osallistua seuraavaan tapahtumaan veloituksetta ohjeistuksen mukaisesti.

Ilmoittautuessaan osallistuja hyväksyy Espoo Trail Runin rekisteriselosteen (http://bit.ly/2niICr7) ja tämän hetken ilmoittautuneet https://bit.ly/2mmzrKP (päivittyy noin kerran vuorokaudessa).
Nimi (sukunimi etunimi) *
Your name (last first)
Your answer
Seura
Club or city
Your answer
Hyväksyn että nimeni julkaistaan tulosten yhteydessä netissä ja somessa *
I accept that my name can be seen as part of registration and results in the Internet as well as social media
Ajanotto *
Valitse vuokraatko ajanottoon tarvittavan leimasinkortin järjestäjältä, juoksetko ilman aikaa tai kirjoita hallitsemasi EMIT-leimasinkortin numero kohtaan EMIT-kortin numero. // Please choose whether you want to rent the EMIT timing system punch card from the event organizer, or will you run without any timing. In case you have EMIT punch card of your own, please write the card number in the next question below.
Required
Emit-numero
EMIT card number
Your answer
Osallistujan s-postiosoite *
Your email address
Your answer
Valitse alta jos et halua saada tiedoitteita meiltä tai yhteistyökumppaneiltamme sähköpostitse
Please choose whether you want to receive news letters from the organizer, or from the event partners
Puhelinnumero *
Phone number
Your answer
Sarja + Matka *
Kuntosarjaan voivat osallistua ne jotka eivät halua ottaa aikaa tai ottavat sen omalla kellolla. Lisäksi joukkueet ja perheet voivat ilmoittautua tähän sarjaan. // Competition category. Those who don't want timing can take the "Fitness" category. Also the teams and families can attend to "Fitness" category.
Espoo Trail Run -putkihuivi
Hanki itsellesi nyt pysyvä muisto tapahtumasta! Tässä voit varmistaa putkihuivin saatavuuden itsellesi. Maksa putkihuivin hinta 15e muun ilmoittautumismaksun yhteydessä. Putkihuivit luovutetaan kuittia vastaan kahviosta. // Espoo Trail Run Tubular Bandana. You can order a bandana of your own by paying 15 eur in addition to the registration fee. Tubular bandana will be given against your receipt from the cafeteria.
Captionless Image
Oletko Espoon Akilles ry:n suunnistajajäsen? *
Are you a member of Espoon Akilles orienteerers
Lisätietoja
More details
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy