Inschrijving GAV-zomerSTAGE 2020
Dit formulier is voor de inschrijving van het GAV-zomerstage (jeugd): 13 tot en met 17 juli 2020.
Elk formulier is per persoon, dus indien je meerdere kinderen wil inschrijven, dan moet je dit voor elk kind apart invullen.

Als er vragen zijn, mag je altijd mailen naar info@gav.be. We proberen u in de loop van volgende week een bevestigingsmail te sturen over uw inschrijving en een uitnodiging tot betaling.

Let op: de stage gaat enkel door vanaf 10 deelnemers.

Met sportieve groeten,
Lies & Ilke van het GAV-kampteam.
Email address *
Familienaam deelnemer *
Your answer
Voornaam deelnemer *
Your answer
Geslacht *
Geboortedatum (let op: eerst MAAND, dan DAG, dan jaar) *
MM
/
DD
/
YYYY
Adres: straat + nummer (+ busnummer) *
Your answer
Postcode + gemeente *
Your answer
Naam ouder/voogd *
Your answer
TEL/GSM-nummer *
Your answer
Naam/namen + TEL/GSM-nr. bereikbaar tijdens kamp *
Your answer
Allergieën - dieet - medicatie
Your answer
Aandachtspunten
Your answer
Hoe gaat je kind naar huis? *
Is de deelnemer een GAV-lid? *
Foto's genomen tijdens het kamp morgen gebruikt worden voor: promo voor en info over de club. (We hopen alvast van wel!) *
Ik ontvang in de toekomst nog graag e-mails i.v.m. opendeurdagen & atletiekkampen. *
Deelnemersinformatie *
1) Persoonlijke gegevens worden NIET doorgegeven aan derden. 2) De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal, verlies of beschadiging van eigendommen van de deelnemer. 3) Als club laten wij graag zien met foto's waar we mee bezig zijn. Foto's worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden, wedstrijden, evenementen, zo ook tijdens het atletiekkamp. Ook uw zoon/dochter kan op deze foto's te zien zijn. Wij gaan zorgvuldig om met dit materiaal en willen geen foto's plaatsen die u schade kunnen berokkenen. 4) Wij vragen uw uitdrukkelijke toestemming om foto's te mogen nemen en dit beeldmateriaal te mogen publiceren. (Indien u geen toestemming hiervoor geeft, kan u wel te zien zijn in een groepsfoto en/of sfeerfoto's). 5) Bij annulering voor 14/06 kan het inschrijvingsgeld teruggestort worden verminderd met 10 euro administratiekosten. Annuleer je nog voordat je betaalde, vragen we om 10 euro te storten voor de onkosten. Annulering vanaf 14/06 kan enkel met een doktersbriefje en dan krijgt u het inschrijvingsgeld min 10 euro administratiekosten terug. 6) Je gaat akkoord met onze privacyverklaring (te vinden op onze website).
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy