Formulari d'inscripció / Formulario de inscripciones
A quins cursos et vols apuntar? / A qué cursos te quieres apuntar? *
Required
Solicito el reconeixement de 15h com a activitat de formació permanent pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya (pendent d'aprovació) *
Solicito el reconocimiento de 15h de actividad de formación permanente en Cataluña (pendiente de aprobación)
Cognoms *
Apellidos
Your answer
Nom *
Nombre
Your answer
DNI (amb lletra) *
DNI (con letra)
Your answer
Professió / Estudis *
Profesión / Estudios
Your answer
Adreça *
Dirección
Your answer
Codi postal *
Código postal
Your answer
Població *
Población
Your answer
Telèfon *
Teléfono
Your answer
E-mail *
E-mail
Your answer
Observacions
Observaciones
Your answer
DADES PER FER L'INGRÉS / DATOS PARA EL INGRESO
CATALÀ
-------------------

ATENCIÓ: Cal fer un ingrés abans del 22 de juny al Nº de compte “SABADELLATLANTIC”: ES44 0081 0178 6400 0114 1321 i assegurar-vos de registrar el vostre nom (o de les persones que s’inscriuen) en el moment de fer l’ingrés a l’entitat bancària. La inscripció no es donarà per finalitzada fins que no s'hagi fet l'ingrés.

CASTELLANO
-------------------

ATENCIÓN: Hay que hacer un ingreso antes del 22 de junio en el Nº de cuenta “SABADELLATLANTIC”: ES44 0081 0178 6400 0114 1321 y asegurarse de poner vuestro nombre (o de las personas que se inscriben) en el momento de hacer el ingreso en la entidad bancaria. La inscripción no estará finalizada hasta que no se haya efectuado dicho ingreso.

PROTECCIÓ DE DADES / PROTECCIÓN DE DATOS
CATALÀ
-------------
Les dades de caràcter personal que ens ha proporcionat seran tractades i incorporades en un Fitxer responsabilitat de FUNDACIÓ CARME VIDAL XIFRE. Conforme allò disposat en els articles 15 i 16 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a: C/Eiximenis 16, entr. 1a, 17001 GIRONA (GIRONA).


CASTELLANO
---------------------
Los datos de carácter personal que nos ha proporcionado serán tratados y incorporados en un fichero responsabilidad de FUNDACIÓ CARME VIDAL XIFRE. Conforme a lo dispuesto en los artículos 15 y 16 de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en: C/Eiximenis 16, entr. 1a, 17001 GIRONA (GIRONA).

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service