Management mestnih središč za mesto Jesenice
Spoštovani!

Tako kot v večini slovenskih mest, opažamo tudi na Jesenicah, da so številni dejavniki povzročili spremembe potrošniških in družbenih navad, posledično pa mesto zaznava upad obiska in potrošnje v mestnih središčih; zlasti opažamo zapiranje manjših trgovin, prazne poslovne prostore, vedno manjše število obrtnikov, ki nudijo različne osebne storitve ipd. Eden izmed možnih načinov za revitalizacijo mestnih središč je v svetu že desetletja uveljavljen pristop, znan kot Town Center management (TCM) oziroma kot smo ga pri nas poimenovali management mestnih središč (MMS). Občina Jesenice je članica Združenja slovenskih mest za MMS in za nadaljnje aktivnosti želimo na podlagi vprašalnika pridobiti vaše poglede, predloge in ideje kako pristopiti k ponovnemu oživljanju mestnih središč in na ta način ohraniti poslovanje malih podjetnikov in posledično omogočiti občanom in obiskovalcem bolj prijetno počutje v mestu.

Za izpolnjevanje anketnega vprašalnika boste potrebovali 5 minut časa. Zbrani podatki bodo obravnavani zaupno in analizirani na splošno in ne na ravni odgovorov posameznika.

Anketa bo aktualna do 20. februarja 2017. Za morebitne dodatne informacije lahko kontaktirate po e-pošti (vera.djuric-drozdek@jesenice.si).

Za vaše sodelovanje se vam prijazno zahvaljujemo.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service