Teremfoglalás űrlap
Tanár kollégáink számára teremfoglalási igény jelzése az alábbi űrlap elküldésével is lehetséges. A beérkezett igényeket az iskolai rendezvényektől és a hangversenyekben tartott tanóráktól függően a beérkezés időrendjében próbáljuk beilleszteni a naptárba.

A Kodály és Simonffy termekben időpontot foglalni legkorábban 30 nappal előtte, vizsga esetén 60 nappal előtte lehetséges. Egyeztetés személyesen Loncsák Angéla (zeneiskola | 52/531-775), vagy Vargáné Kovács Ágnes (szakgimnázium | 52/412-290) iskolatitkároknál.

IDŐPONTOK ÜTKÖZÉSE ESETÉN ELŐNYT ÉLVEZNEK A HANGVERSENYEK FOGLALÁSAI!
Amennyiben a naptárban már rögzített időpontjával kapcsolatban szeretne változtatni, az iskolatitkárok segítségével megteheti. A naptárban más kolléga beírt időpontjával összefüggésben (csere, változtatási kérés) elsősorban az érintett kollégák egyeztessenek egymás közt, s ezt követően forduljanak közösen az iskolatitkárokhoz!

Személyes adatok
Név *
Kérjük, adja meg nevét.
Your answer
Email *
Kérjük, adja meg email címét.
Your answer
Helyszín kiválasztása
Terem *
Válassza ki, melyik hangversenyteremben szeretne időpontot bejegyeztetni.
Az esemény adatai
Mivel a hangversenytermeink foglaltsága a honlapon nyilvánosan követhető, egyúttal hangversenynaptárként is szolgál. Ezért javasoljuk, hogy a hangversenyekhez tartozó, vagy azt megelőző próbaidőt és a hangversenyt külön űrlapon küldjék be a kedves kollégák.
Hasonlóan jó megoldás az is, ha az űrlap végén található információs blokkban leírják a foglalási idő bontását (pl.: 16:00-17:30-ig PRÓBA, 17:30-19:00-ig HANGVERSENY) Köszönjük!
Cím *
A teremben tartandó esemény elnevezése
Your answer
Kezdő időpont *
Az esemény kezdő dátuma és időpontja.
MM
/
DD
/
YYYY
Time
:
Záró időpont *
Az esemény végének dátuma és időpontja.
MM
/
DD
/
YYYY
Time
:
Információk
Az eseménnyel kapcsolatban közölni kívánt egyéb információk. Itt érdemes leírni a foglalni kívánt időintervallum bontását a fent részletezett módon (pl.: 16:00-17:30-ig PRÓBA, 17:30-19:00-ig HANGVERSENY).
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms