Inscripcions dels tallers de la 35ª Trobada de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera d'Alzira 2020
Aquest és el formulari per a centres educatius i AMPA que volen participar en els tallers de la 35ª Trobada d'Alzira que tindrà lloc diumenge 26 d'abril de 2020.

Enguany, el conjunt de Trobades d'arreu del País homenatgen la mestra EMPAR NAVARRO i GINER, una dona que no sols va destacar per la seua militància feminista, sinó pel seu compromís polític i la seua tasca educativa referida a l'ensenyament en i del valencià i la corresponent formació en valencià del professorat. Per tant, heu de plantejar-vos la possibilitat de crear el vostre taller al voltant de la figura i obra d'aquesta personalitat.

PER SABER-NE MÉS: https://apuntmedia.es/va/a-la-carta/programes/vist-en-tv/valentes/empar-navarro.

Una altra possibilitat que podeu plantejar-vos és confeccionar el vostre taller fonamentant-lo en l'EMERGÈNCIA CLIMÀTICA, perquè en la 35ª Trobada d'Alzira hem assumit aquesta temàtica per la urgència de crear recursos didàctics i projectes educatius per difondre la consciència social davant el perill que representa el canvi climàtic per al nostre planeta.

PER SABER-NE MÉS: http://www.rtve.es/alacarta/audios/vida-verda/vida-verda-emergencia-climatica-habitatge-canvi-climatic/5449978/

Per aquest motiu, i a fi d'anar adquirint un estil de vida respectuós amb la salut del planeta i dels nostres entorns naturals durant la celebració d'aquesta Trobada, reduirem al màxim l'ús de materials que generen residus contaminants o residus insostenibles.

D'altra banda, com l'any passat, un jurat constituït per les AMPA d'Alzira atorgarà 3 guardons als tallers participants: al +original, al +educatiu i al +reivindicatiu. Els guardons estan patrocinats per la Mancomunitat de la Ribera Alta amb una assignació de 150 € per a material escolar. Els guardons es concediran durant la 35ª Trobada de Carlet 2020 i es lliuraran durant la celebració de la Nit de la Ribera, al febrer de 2021.

Cal remetre aquest formulari abans del 6 de març de 2020, degudament emplenat. Recordeu que els tallers que s'inscriguen en la 35ª Trobada després d'aquesta data no figuraran en els documents de la campanya de difusió de la Trobada.

Cal omplir un FORMULARI per cada TALLER.

Per a qualsevol dubte podeu enviar un correu a: trobadalaribera@gmail.com o telefonar al 683 111 368 (Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera).

Aquest formulari és per a Tallers de comunitats educatives. Si sou una entitat, associació, empresa cultural o organització cal omplir el formulari corresponent.
Nom del taller *
Your answer
CEI/ CEIP/ IES / FP/ CFPA / AMPA *
Your answer
Localitat *
Your answer
Responsable del Taller *
Your answer
Telèfon de contacte del/de la responsable *
Your answer
Correu electrònic del/de la responsable *
Your answer
Breu descripció del taller *
Your answer
EQUIPAMENT/INFRAESTRUCTURA: (llum, aigua, espai especialetc.) *
Your answer
MATERIAL: (taula, nombre de cadires, etc.) *
Your answer
SOU SOCIS DE LA COORDINADORA DE CENTRES EN VALENCIÀ DE LA RIBERA? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy