Lastenleiri 2021 ilmoittautuminen
Osallistujan ilmoittautuminen kesän 2021 lastenleirille, joka järjestetään Ilkon kurssikeskuksessa Tampereella torstaista sunnuntaihin 17.6.-20.6.2021. (Ilkontie 8-10, 36220 Kangasala) Lisätietoa paikasta: https://tampereenseurakunnat.fi/sivustot/ilkko

Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti nykyisen Tampereen ortodoksisen seurakunnan (ml. Vaasan kappeliseurakunnan) alueen alakouluikäisille, eli noin 7-12 vuotiaille. Tällä leirillä painotetaan lapsille mielekästä ohjelmaa; leikkimistä, itsensä toteuttamista ja kaverussuhteiden luomista. Kuten kaikkiin ortodoksisiin leireihin kuuluu, on ohjelmassa myös rentoa yhdessä olemista ja lapsille sopivia jumalanpalveluksia. Leiri päättyy Tampereen kirkolla 20.6. pidettävään liturgiaan, jonka jälkeen on ruokailu ja todistusten jako. Läheiset ovat tervetulleita liturgiaan.

Ilmoittautuminen on auki 14.6.2021 (su) asti. Osallistumismaksu leirille on 40€, ja se laskutetaan leirin jälkeen. Jos samasta perheestä osallistuu useampi lapsi, sisaralennus on -50%, eli 2 leiriläistä 60€ ja 3 leiriläistä 80€. Minimiosallistujamäärä leirin toteutumiseen on 10, maksimissaan leiriläisiä otetaan 20.

Kaikki lomakkeella annetut tiedot käsitellään luottamuksellisesti, salassapitoa ja vaitiolovelvollisuutta noudattaen. Leirille haetaan Opintokeskus Siviksen tukea. Lomakkeelle annetut tiedot tuhotaan 31.8.2021.

Lisätietoja:

Nuorisotoimenohjaaja / Leirinjohtaja Vasili Venkula, 040 178 1633 (Soitto/Whatsapp/tekstiviesti) tai vasili.venkula@ort.fi (FIN/ENG)

Ensimmäiselle sivulle täytetään lapsen tiedot, toiselle sivulle huoltajan.

HUOM! Pidätämme oikeuden leirin perumiseen vallitsevan koronatilanteen ja siihen liittyvien suositusten niin määrätessä. Kurssikeskuksesta ei voi poistua leirin aikana esimerkiksi kauppaan, eikä siellä voi vierailla leirin aikana. Perumisesta ilmoitetaan huoltajan sähköpostiin.

HUOM! Tarkista kahteen kertaan että sähköpostiosoitteesi on oikein! Se toimii pääsääntöisenä viestinvälityskanavana.
Lapsen etunimet *
Kutsumanimi suluissa, esim. Aleksandra (Julia)
Lapsen sukunimi *
Lapsen puhelinnumero (jos hänellä on puhelin)
Lapsen lähiosoite *
esim. Tuomiokirkonkatu 27 A 21
Lapsen postinumero ja postitoimipaikka *
esim. 33100, Tampere
Osallistujan syntymävuosi *
esim. 2006
Osallistujan kielitaito *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy