Testul cu păsăroi

E o seară parfumată de vară şi ieşi în oraş după o zi provocatoare. După un timp de stat la terasă şi dezbătut, inevitabilul se produce şi trebuie să te duci într-un loc discret pentru un mic moment de introspecţie. Către toaletă se îndreaptă în acelaşi timp cu tine un personaj cu aer uşor marţian. Uşile sălilor de toaletă sunt închise şi pe ele sunt desenate nişte păsăroi. Clipeşti de două ori şi te orientezi care e păsăroiul tău, te ajută puţin şi limba română. Nu acelaşi lucru e valabil pentru personajul care pare venit din altă lume, pentru că este. Se duce la bar să întrebe care este păsăroiul lui. Zâmbeşti. Apoi începeţi o discuţie existenţială despre păsăroi...

Dacă ai fi în situaţia personajului venit de pe alte meleaguri, ai ştii care este păsăroiul tău? Vezi întrebările de mai jos.

Acest test urmareşte capacitatea oamenilor de a obţine ceea ce şi-au propus. Adică dacă consideri că eşti femeie şi vrei să intri la toaleta pentru bărbati (sau oricare altă combinatie) este ok atât timp cât ţi-ai propus acest lucru şi nu te ia prin surprindere, cu excepţia cazului în care ţi-ai propus să fii surprins :)

  This is a required question

  Un păsăroi

  pentru această imagine bifează răspunsul la întrebarea de mai sus
  This is a required question

  alt păsăroi

  pentru această imagine bifează răspunsul la întrebarea de mai sus
  This is a required question