Inschrijvingsformulier PB Kring Lezingenavond op 12 mei 2021
Door dit formulier in te vullen, geeft u aan om aanwezig te zijn bij de online lezingenavond van de Paleobiologische Kring op woensdag 12 mei 2021 van 20.00 tot 21.15 uur.

Deze activiteit is opengesteld voor zowel leden als niet-leden van de Paleobiologische Kring en is daarbij gratis. Inschrijving via dit formulier is hiervoor wel verplicht. De lezingenavond zal plaatsvinden via het virtuele meeting-platform Zoom en de lezingen zullen worden gehouden in het Nederlands.

Na het succes van onze eerdere lezingenseries en de positieve feedback die we hierop hebben gekregen, hebben wij besloten om deze lezingenserie wederom voort te zetten met de: Spring Paleo Lecture Series 2021! Voor 8 weken lang zullen wij om de twee weken op de woensdag een lezingenavond organiseren. Op 12 mei houden wij de derde lezingenavond van onze lenteserie met het thema: fossiele knaagdieren! Voor de eerste lezing komt Dr. Jesse Hennekam (University of York, UK) ons vertellen over eilandgigantisme bij Pleistocene slaapmuizen. Daarna zal Rob van den Berg (WPZ) spreken over alle ins en outs van het Project Reuzenbever, opgezet door de Werkgroep Pleistocene Zoogdieren.

Het programma voor woensdag 12 mei ziet er als volgt uit:

20h00 Introductie Paleobiologische Kring

20h05 Lezing Dr. Jesse Hennekam (University of York, Verenigd Koninkrijk): ’Eilandgigantisme in slaapmuizen uit het Pleistoceen'

20h40 Lezing Rob van den Berg (Werkgroep Pleistocene Zoogdieren): ’Project Reuzenbever – Onderzoek naar het voorkomen van Trogontherium cuvieri in Nederland'

21h15 Afsluiting lezingenavond

Na het invullen en verzenden van dit formulier ontvangt u een e-mail met aanvullende informatie, waaronder de link naar de Zoom meeting. Voor vragen zijn wij bereikbaar via pbkring@gmail.com.

Hopelijk kunnen we jullie allen verwelkomen op 12 mei!

Het bestuur van de Paleobiologische Kring
Email *
Voornaam *
Achternaam *
Ik ben lid van de Paleobiologische Kring *
Eventuele opmerkingen
Privacyverklaring
Volgens Europese wetgeving hebben we een privacyverklaring opgesteld op de hoofdpagina van onze website. U kunt het bestand daar vinden of u kunt het openen via deze link: http://www.paleobiologischekring.org/homepage/wp-content/uploads/2019/01/Privacyverklaring-De-Paleobiologische-Kring.pdf. Hierin vindt u informatie over hoe wij omgaan met uw privacy en hoe wij uw data verwerken. Mochten er ten aanzien van deze privacyverklaring nog vragen zijn, kunt u ons altijd bereiken via pbkring@gmail.com
Ik ga akkoord met de hierbovengenoemde privacyverklaring van de Paleobiologische Kring. *
(Optioneel) Lid worden van de Paleobiologische Kring
Bent u nog geen lid van de Paleobiologische Kring, maar wilt u dit wel graag worden? U kunt zich dan inschrijven bij de Paleobiologische Kring voor een bedrag van slechts €12,50 per jaar. Voor dit bedrag wordt u als eerste op de hoogte gebracht van onze activiteiten en krijgt u korting of exclusief toegang tot bepaalde activiteiten zoals lezingenavonden en excursies. Verder helpt u ons met het organiseren van paleontologisch interessante lezingen, excursies, symposia en natuurlijk de (normaliter) jaarlijkse fossielenbeurs Paleotime-NL.

U kunt zich inschrijven via het volgend Google formulier: https://forms.gle/GqggiHjsMd5V2EeS8
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy