Aanmeldformulier Commit freerun
Organisatie: Commit freerunning
Kvk nummer: 60813075
Contactpersoon: Jeroen Schreiner
Telefoon nummer: 0653571551
www.commitfreerun.nl

Let op: Lees dit formulier zorgvuldig!

Algemene voorwaarden
Bij deelname aan deze activiteit zitten risico’s die simpelweg niet kunnen worden uitgesloten zonder afbreuk te doen aan de sport. Door het tekenen van deze overeenkomst, stemt u in met onderstaande afspraken en bent u bewust dat het volgen van deze lessen blessures kunnen veroorzaken.

1.1.1 Ik ga akkoord en neem hierbij verantwoordelijkheid voor alle risico’s en gemaakte afspraken. Mijn deelname aan de activiteit van Commit freerunning is op vrijwillige basis. Ik kies ervoor deel te nemen aan de activiteit, ondanks de risico’s. Eventuele (vervolg) schade die tijdens deze activiteit ontstaan zijn voor mijn eigen rekening en risico, ook vrijwaar ik Commit van aanspraken van derden.
1.1.2 Ik verklaar hierbij dat ik in een goede fysieke conditie ben voor het deelnemen aan de activiteit en dat ik geen medische aandoening heb die mij kan beletten tot veilige deelname.
1.1.3 Ik ben mij ervan bewust dat zwarte zolen of zolen die afgeven verboden zijn in de ruimte van deze activiteit.
1.1.4 Ik ga akkoord met de abonnementsvorm en bijbehorende les momenten zoals aangegeven op de website. Bij afwezigheid van de deelnemer door o.a. ziekte of planning kan het bedrag niet terug gevorderd worden mits anders is afgesproken.
1.1.5 Ik ga ermee akkoord dat alle wijzigingen rondom de lessen via de mail worden verstuurd en stel mijn mail adres beschikbaar voor promotionele doeleinden van Commit freerunning.
1.1.6. Ik ga ermee akkoord dat er foto's en video's van mij gemaakt worden tijdens de lessen. Deze worden alleen ter promotie van Commit activiteiten gebruikt op social media.

1.2 contributie
Een lidmaatschap bij Commit freerun kan voor een heel seizoen of een half seizoen. U ontvangt per maand een factuur via email die voor het einde van de maand betaald dient te worden.
Als u uw gegevens invult en akkoord gaat, krijgt u een betalingsbericht over de contributie.

Voornaam en achternaam deelnemer: *
Your answer
Adres, postcode en woonplaats *
Your answer
Geboortedatum deelnemer: *
MM
/
DD
/
YYYY
Telefoonnummer (ouders): *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Locatie *
Abonnementsvorm *
Start datum *
MM
/
DD
/
YYYY
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service