Online koekjesverkoop KSA Zulte
Dag leden, ouders en sympathisanten,
Normaal gaan we elk jaar in november van deur tot deur om samen met onze leden koekjes te verkopen voor onze kas te spijzen. Helaas zal dat dit jaar niet kunnen doorgaan. Maar natuurlijk kunnen we wel een online koekjesverkoop organiseren.

En daar bovenop bieden we dit jaar niet enkel de gekende "Boterlukken, Frangipannekes en confituurkes" aan, we hebben nu ook een "Assortiment koffie" in ons gamma! (foto's te vinden op de volgende pagina). De prijzen zijn zoals elk jaar slechts 6 euro per doos (800 tot 840 gram), dat zijn dus veel koekjes, voor weinig geld!

Hoe kan ik bestellen en hoe zit de verkoop in elkaar?

Iedereen kan bestellen door op de volgende pagina het formulier in te vullen. Nadat je het formulier hebt ingevuld, zul je een bevestigingsmail krijgen met nog eens alle aantallen en de totaalprijs en de afhaalmomenten. Zo kun je ten alle tijde zien wat je besteld hebt 🙂 .Indien er iets niet klopt met je bestelling of je wilt je bestelling achteraf wijzigen, dan kan dit door te mailen naar koekjesverkoop@ksazulte.be".

Stel dat je al een bestelling hebt geplaatst en je zou nog koeken nodig hebben?
Geen probleem! Je kunt een tweede, derde, vierde, enz bestelling plaatsen met dezelfde naam.
Let wel, je mag je vorige bestelling(en) niet meerekenen.
Alle bestellingen op dezelfde naam zullen worden opgeteld.

Bestellen kan tot en met 15 november 23u59.

De koekjes zijn enkel af te halen aan de KSA-lokalen, de afhaalmomenten zullen binnenkort medegedeeld worden, aangezien het voorlopig nog niet mogelijk is om dit te organiseren hier in Zulte.

Betalen zal bij afhaling gebeuren, dit kan ofwel cash (gepast!) ofwel via de app Payconic by bancontact (QR-code scannen).

Dit jaar zijn er ook prijzen te winnen! Er zal een loting plaatsvinden op 2 november. Uit de 10 beste verkopers zullen er 2 personen geloot worden die een unieke bedrukte trui zullen ontvangen in hun gewenste maat!

Bij verdere vragen, mag u mailen naar "koekjesverkoop@ksazulte.be"of kan u leider Jelle contacteren op 0476959519
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy