Fòrum EEBE 2018
Organitzat el 18 i 19 d'abril de 2018, el fòrum ofereix un punt de trobada per consolidar la relació entre les empreses, la universitat i els joves enginyers (estudiants i acabats de graduar). Empreses, departaments i institucions representants dels diferents sectors industrials i tecnològics es reuniran per oferir als estudiants diferents alternatives de col·laboració per enriquir la seva formació i desenvolupament.
Les activitats que es duran a terme en els dos dies de fòrum seran les següents:
Presentacions:
Presenta l'empresa davant d'alumnes interessats. Aquest tipus d'activitat és una gran oportunitat per exposar els ideals de l'empresa, la visió de futur o qualsevol aspecte que creen interessant per a aquells alumnes assistents. També és un bon moment per establir un primer contacte amb els futurs enginyers en un ambient distès. Es duran a terme diverses presentacions al llarg del dia, totes a la sala d'actes de la universitat, de 25 minuts cadascuna.

Dinàmiques de grup:
Espai on l'empresa tindrà l'oportunitat d'interaccionar amb un nombre reduït d'estudiants (entre 5 - 10 per torn), que prèviament s'hauran informat de les activitats d'aquesta. A diferència de la presentació, la comunicació serà totalment bidireccional i comptarà amb un temps d'entre 30 i 60 minuts. Aquest tipus d'activitat requerirà una inscripció prèvia per part dels estudiants que tendiran a tenir un perfil concret, o bé, estaran interessats en un projecte o temàtica determinada compartida amb la seva empresa.

Expositor:
L'empresa tindrà l'oportunitat de instal·lar-se durant un o dos dies en estands situats al hall de la universitat. El hall és el centre motor de la nostra escola on cada dia convergeixen més de 3,500 estudiants i futurs enginyers de la UPC. Un estand permet a l'empresa interaccionar amb alumnes que voldran saber més d'aquesta, o bé perquè ja la coneixien i busquen pràctiques; o bé per informar-se i saber millor les activitats que porta a terme. Per a aquesta activitat l'escola facilita un servei de càtering per a dues persones condicionat per a l'ocasió. Places molt limitades.

Tarifes de les diferents modalitats:

- Presentació d'empresa: 100 €
- Dinàmica de grup: 250 €
- Expositor por dia: 350 €
- Pack complet (Presentació + Dinàmica de grup + Expositor) 1 dia: 600 €
- Pack complet (Presentació + Dinàmica de grup + Expositor) 2 dies: 800 €

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service