Basset gezocht

Stichting Basset Herplaatsen Nederland respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend waarvoor u ons deze verschaft: de herplaatsingsprocedure, te weten: adoptie of afstand van een hond. Stichting Basset Herplaatsen Nederland zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de herplaatsingsprocedure. Onze medewerkers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Met het verzenden van dit formulier geeft u aan hiermee akkoord te gaan.

Na het invullen van onderstaand formulier zullen wij contact met u opnemen voor een aanvullend gesprek. Daarna volgt nog een huisbezoek. Op basis van de gegevens die u ons in dit formulier en het gesprek verstrekt zullen wij beoordelen of uw profiel aansluit bij de plek die wij zoeken voor onze herplaatsers en komt u automatisch op onze wachtlijst (die wij overigens niet op volgorde afwerken, wij kijken welke situatie het best bij een bepaalde hond past). Teneinde teleurstelling voor zowel baas als hond te voorkomen, verzoeken wij u vriendelijk deze gegevens zo eerlijk mogelijk te verstrekken.

WACHTLIJST
Gelukkig zijn er steeds minder bassets die een nieuw onderkomen zoeken. Daarmee wordt de wachttijd vaak enorm lang. Daarnaast kijken wij altijd eerst naar de hond, wat voor hem/haar de beste plek zou zijn en aan welke wensen dan de adoptant moet voldoen. Wanneer wij dan een geschikte plek vinden binnen onze wachtlijst wordt de hond voorgesteld. Pas wanneer wij twijfelen of er een geschikte adoptant op onze lijst staat, plaatsen wij de hond op de website en/of facebook.

DENK GOED NA VOORDAT U ZICH ALS ADOPTANT AANMELDT!
Lees de Algemene Voorwaarden en lees vooral ook de informatie die wij over dit bijzondere ras verstrekken onder de menuknop “Over de Basset” op onze website, teneinde te bepalen of u geschikt bent om de nieuwe eigenaar van een basset te zijn.
Ervaring leert ons dat veel mensen pas na de gesprekken en het huisbezoek nadenken. Denkt u er alstublieft goed over na, een hond brengt kosten voor levensonderhoud met zich mee!

EEN BASSET IS VÉÉL MEER DAN EEN LEUKE, LIEVE EN GRAPPIG UITZIENDE HOND! Neem daarom goede notitie van de raseigenschappen.

Als het formulier door ons is ontvangen nemen wij op korte termijn contact met u op of krijgt u via de mail een bel verzoek. Mocht dit niet het geval zijn vragen wij of u zelf via bassetherplaatsen@gmail.com contact met ons wilt opnemen.
Uw voornaam *
Uw achternaam *
Uw e-mailadres *
Straat + huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
Een telefoonnummer doorgeven *
Vermeld hier het telefoonnummer dat wij mogen doorgeven aan eigenaren van een Basset waarin u geïnteresseerd bent
Soort basset *
Required
Geslacht Basset *
Required
Leeftijd Basset *
Jaren / Maanden
Kleur Basset *
Moet bij andere honden kunnen *
Moet bij katten kunnen *
Moet bij kinderen < 12 jaar kunnen *
Moet bij kinderen > 12 jaar kunnen *
Moet alleen thuis kunnen zijn *
Zo ja, wilt u dan bij Extra Toelichting vermelden hoe vaak en hoe lang?
Moet mee in de auto kunnen *
Moet gesteriliseerd / gecastreerd zijn *
Waarom kiest u voor het door u aangegeven ras? *
Aantal personen *
Zijn er kinderen, wilt u dan melden hoeveel en van welke leeftijd?
Uw woonsituatie? *
Rijtjeshuis, flat enz.
Uw werksituatie? *
Hoe vaak en hoe lang moet de Basset hierdoor alleen kunnen zijn?
Andere hond(en) nu in uw gezin? *
Heeft u honden? Wilt u dan melden welk ras, het geslacht, de leeftijd en wel/niet gecastreerd
Andere dieren nu in uw gezin *
Heeft u nog andere dieren? Zo ja, welke?
Extra toelichting *
Hier heeft u ruimte om extra toelichting of informatie te geven.
Hoe bent u bij ons terechtgekomen? *
bijv. speuren op internet, via een kennis, anders nl.
Geïnteresseerd in *
Heeft een bepaalde hond die op dit moment op de site staat uw voorkeur?
Algemene voorwaarden *
Heeft u onze Algemene Voorwaarden goed doorgelezen en gaat u daarmee accoord?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy