Cykelpool i Cykelhuset Ohboy
Hej!
Cykelhuset Ohboy är ett pilotprojekt med 55 hyreslägenheter och 32 hotellrum i Malmö, där parkeringsnormen är 0 och hållbar mobilitet ligger i fokus. En av de viktiga ingredienserna i detta bostadshus är cykelpoolen - där hyresgästerna ska kunna boka gemensamma specialcyklar för behov som inte uppstår varje dag.
För att veta vilka cyklar som lämpar sig bäst att köpa in lyssnar vi gärna på era förslag. Passa på att göra din åsikt hörd och ge oss värdefulla idéer och feedback!
Cykelvagn för transport - vilken tillverkare/modell?
2 st cykelvagnar ska finnas att låna. Många cykelvagnar behöver en koppling monterad på cykeln, så de som vill använda vagnen föreslås själva ha en koppling på sin egen cykel. Vilken tillverkare/modell är ett bra alternativ för en cykelvagn som främst är till för transport i vardagen (flyttlass etc är inte nödvändigt)?
Cykelvagn för att skjutsa barn - vilken tillverkare/modell?
2 st cykelvagnar ska finnas att låna. Många cykelvagnar behöver en koppling monterad på cykeln, så de som vill använda vagnen föreslås själva ha en koppling på sin egen cykel. Vilken tillverkare/modell är ett bra alternativ för en cykelvagn som främst är till för transport?
Taxicykel för att skjutsa 1-2 personer - vilken tillverkare/modell?
1 st taxicykel för att skjutsa t ex äldre personer kommer finnas. Förslagsvis ska denna vara en elcykel. De alternativ vi hittat är från Cargobike, från Christianiabikes och från tillverkaren AT Instytut. Vilken rekommenderar du/ni? Har ni en annan att föreslå?
Förskolecykel för att skjutsa flera barn - vilken tillverkare/modell?
1 st såkallad förskolecykel för att skjutsa 6 barn ska finnas. Vilken rekommenderar du/ni? Har ni en annan att föreslå?
Elcyklar - vilken tillverkare/modell?
2 st elcyklar ska finnas. Batteriet ska vara fast i cykeln, laddningsstation finns där cykeln parkeras i huset. Vilken tillverkare/modell är ett bra alternativ?
Gästcyklar - vilken tillverkare/modell?
Till huset kommer även ett antal gästcyklar köpas in, t ex för hotellgästerna. Det ska vara enkla men stabila stadscyklar, som alltså kommer att användas av många olika personer, under längre eller kortare perioder.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms