Suhupo ry:n vuosikokous 28.4.2019
Lämpimästi tervetuloa Suhupo ry:n jäsentapaamiseen ja vuosikokoukseen Vantaan Myyrmäkeen sunnuntaina 28.4.2019 klo 15-17

Jäsentapaaminen ja vuosikokous järjestetään kauppakeskus Iso-Myyrin (Iskoskuja 1, 01600 Vantaa) toisessa kerroksessa sijaitsevasta juhlatilasta nimeltä Perheparatiisi.

Iso-Myyriin on hyvät julkiset liikenneyhteydet koko pääkaupunkiseudulta. Kehäradan junat P ja I pysähtyvät Myyrmäessä ja asemalta on matkaa Iso-Myyrin kauppakeskukseen n. 200 m. Osoitteesta www.reittiopas.fi voit tarkastella kätevintä joukkoliikenneyhteyttä kokoustilaan. Iso-Myyrillä on myös oma parkkihalli, jossa on maksutonta pysäköintitilaa.

Tarjolla on pientä suolaista ja makeaa syötävää sekä kahvia, teetä ja mehua. Tila on lapsiystävällinen ja tilaisuuteen onkin tervetullut koko perhe.

Ohjelma:

Aloitamme kello 15.00 jäsentapaamisella, jonka aluksi Husuken kirurgi Anne Saarikko kertoo halkiohoidon ja Husuken ajankohtaisia kuulumisia. Lisäksi Suhupon hallituksen jäsen ja halkiolapsen äiti, puheterapeutti Katri Valkama kertoo halkiolapsen puheenkehityksestä.
Tapahtuma jatkuu vuosikokouksen merkeissä noin kello 16.

Suhupo ry:n hallitus

Nimi *
Your answer
Perheestämme osallistuu *
Täytä montako henkeä perheestänne osallistuu, käytä tarvittaessa kohtaa 'MUU'.
Required
Sähköpostiosoite *
Your answer
Puhelinnumero
Your answer
Mahdollinen erityisruokavalio
Your answer
Terveisiä yhdistykselle
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service