43. volilni občni zbor SDGZ: 1.7.19 ob 18.30: Klet Grad Rubije (Vrh - Sovodnje GO)
Spoštovane članice, cenjeni člani,

kot predvideva statut naše organizacije, smo v prejšnjih mesecih izvedli posamične občne zbore stanovskih sekcij, ki so izbrale svoje odbore in predsednike. 1. julija 2019 nas čaka še glavni dogodek in sicer letni občni zbor Slovenskega deželnega gospodarskega združenja, ki bo letos, kakor vsaka tri leta, volilne narave.

Izvolili bomo torej novo vodstvo, obenem pa želimo, da je to priložnost za prijetno druženje in srečanje v neformalnem okolju. Opažamo namreč, da se podjetja med samo vedno manj poznajo, saj mora podjetnica/k svojemu poslu posvečati vedno več pozornosti in dragocenega časa. Tovrstni dogodki so torej odlična priložnost, da združimo statutarne obveznosti z medsebojnim mreženjem in se tako bolje spoznamo, izmenjamo izkušnje in dobre prakse, kar je tudi eden izmed ciljev vsake organizacije.

Občni zbor bo potekal v kleti kmetije Grad Rubije na Vrhu (Sovodnje-GO) s pogostitvijo, ki jo bodo organizirali včlanjeni gostinci, peki in slaščičarji, ki sooblikujejo pobudo Okusi Krasa.

Veseli bomo vaše udeležbe! Iz organizacijskih razlogov vas prosimo, da nam prisotnost potrdite.

Udeleženke/ce opozarjamo, da se temperatura v kleti, v kateri bomo predvidoma nekaj ur, giblje med 14. in 15. stopinjami Celzija in da se morate temu primerno obleči.

Lep pozdrav,


Robert Frandolič
Predsednik SDGZ

Email address *
Klet kmetije "Grad Rubije", Gornji Vrh 40, 34078 Sovodnje (GO)
Naziv podjetja *
Your answer
1) Priimek in ime udeleženca/ke *
Your answer
2) Priimek in ime 2. udeleženca/ke
Your answer
OPOZORILO: Do Vrha pridete po državni cesti št.55 iz smeri Trsta ali Gorice in v zaselku Devetaki zavijete na pokrajinsko cesto SP15 v smeri Doberdob/Martinščina. Na prvem križišču zavijete desno na SP9 in ob naslednjem križišču spet desno ter sledite smerokazom za Vrh. Lokacija občnega zbora ni v samem Gradu Rubije, pač pa v kleti kmetije “Grad Rubije”, ki se nahaja v Zgornjem Vrhu, cesta do nje pa vodi mimo Lokande Devetak: https://goo.gl/maps/6i86uzssgJADsVuG7
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service