Inschrijfformulier introductietrainingen
Middels dit formulier kunt u kinderen geboren in 2012 - 2008 opgeven voor vier gratis introductietrainingen. Wanneer een maand niet in de keuzelijst voorkomt, dan is of de introductiegroep vol, of er wordt die maand geen introductietraining gegeven.
Kinderen geboren in 2007 of eerder kunnen meteen met de junioren groep meetrainen, hiervoor kunt u een mail sturen naar jeugd@cavenergie.nl (ook voor eventuele vragen over introductietrainingen)

Privacy informatie: De gegevens die op dit formulier worden ingevuld zullen uitsluitend gebruikt worden voor deelname aan de introductie trainingen. Via de mail zullen we u informeren over de aanvang van de introductietrainingen en voor de laatste training zullen we tevens een mail sturen over de mogelijkheid om lid te worden.

Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Geboortedatum *
Kinderen geboren in 2007 of eerder kunnen een maand op proef met de junioren mee trainen. info: jeugd@cavenergie.nl Hiervoor is geen speciale introductietraining beschikbaar. Let op!!! Sommige computers laten een Amerikaans datum formaat zien: Maand / Dag / Jaar
MM
/
DD
/
YYYY
Jongen / Meisje *
Straatnaam en Huisnummer *
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Telefoonnummer
Your answer
Mobiel nummer *
Your answer
Aanmelden voor de maand *
Als een maand niet meer voorkomt op het formulier, dan is deze niet meer beschikbaar. Selecteer in dat geval de eerst volgende maand.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service