Copii ajută copii!
Formular de înscriere.
Tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii următori:
1. Identifică o persoană aflată în dificultate din comunitatea ta (îți recomandăm să fie doar o persoană sau doar o familie) și construiește o relație sinceră de prietenie cu ea.
2. Intră pe pagina www.adra.ro și completează acest formular de înscriere de pe prima pagină. Dacă din diverse motive nu poți accesa pagina noastră, ne poți contacta telefonic la (004) 021 25 25 117 și, bucuroși, te vom ajuta să te înscrii.
După înscriere îți vom trimite la domiciliu sau la biserică materialele necesare (cutii, pungi, veste, adeverințe, insigne…) pe care să le folosești pentru a aduna darurile. Dacă nu ai împlinit încă 18 ani, roagă un părinte să-și dea acordul. Acțiunea este în mâinile tale!
3. Alege una, două sau toate cele trei perioade în care să oferi ajutorul tău. Perioadele propuse de noi pentru a împărți darurile sunt: Decembrie 2021 (cu ocazia sărbătorilor de iarnă), Aprilie 2022 (cu ocazia sărbătorilor religioase) și Iunie 2022 (în preajma zilei copilului).
4. Acționează! Pregătește un pachet cu daruri adaptate nevoilor semenului. Poți oferi orice fel de ajutor de la material, la financiar, poți alege să susții în școală un copil sau poți alege să ajuți un bătrân să se încălzească în sezonul rece. Înainte de fiecare perioadă tu vei aduna darurile ce urmează să le oferi.
5. Oferă darul pregătit, doar în măsura în care gestul acesta este perceput ca un semn al prieteniei voastre.
6. Ulterior, povestește-ne experiența ta și ce ai simțit când ai ajutat. Este plăcut să auzim povești frumoase și este minunat să le auzim direct de la tine! Scrie tot ce ai simțit de-a lungul acestei experiențe și împărtășește cu noi asta completând formularul de feedback pe care îl punem la dispoziție tot pe pagina noastră. În cazul în care nu poți intra pe pagina noastră, folosește metoda clasică: scrie o scrisoare și trimite-o prin poștă la adresa noastră (Bld. Pache Protopopescu nr. 85, sector 2, București, Cod 021401). P.S.: Noi ne bucurăm să primim și scrisori!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Numele și prenumele participantului: *
Vârsta participantului: *
Tutorele legal: *
Vă rugăm să precizați numele, prenumele, numărul de telefon valid, precum și gradul de rudenie pe care il aveți cu aplicantul. Vă mulțumim.
Adresa participantului: *
Localitatea, Strada, Numărul, Bloc, Etaj, Apartament, interfon / Localitatea, Strada, Numărul imobilului. La această adresă veți primi materialele cu identitate vizuală necesare proiectului.
Adresa participantului: *
Județul
Datele de contact ale participantului: *
Numărul de telefon și adresa de e-mail
Descriere beneficiarului: *
Vă rugăm să ne dați câteva detalii considerate de dumneavoastră relevante despre beneficiarul/beneficiarii ales/aleși de dumneavoastră. Vă mulțumim.
Acord: *
ADRA România are acordul meu de a include fotografii cu mine şi/sau cu copiii mei, materiale video sau audio cu mine sau copiii mei, luate înainte sau în timpul derulării proiectului desfăşurat de ADRA România în activităţile de promovare a Agenţiei dar fără a se limita la acestea. Mentionez faptul că nu am primit/nu am solicitat/nu solicit și nu voi solicita niciun fel de retribuţie din partea ADRA România pentru oferirea consimţământului în vederea folosirii fotografiilor sau pentru folosirea materialelor video sau audio. Sunt de acord ca toate fotografiile sau materialele video sau audio cu mine şi/sau copiii mei folosite de ADRA România şi de partenerii săi sunt proprietatea ADRA România şi are drepturi de autor asupra acestora. Dacă răspunsul dumneavoastră este negativ, nu vom folosi datele dumneavoastră pentru raportul public al proiectului, dar dumneavoastră veți putea participa la acesta sub protecția anonimatului.
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ADRA. Report Abuse