TVA IMPRO inschrijving basisjaar 2019-2020
Welkom bij TVA IMPRO, de grootste en gezelligste improvisatietheater vereniging van Nederland!
TVA IMPRO is een grote vereniging en werkt daarom met 5 lesniveaus; het basisjaar is niveau groen.

Bij het basisjaar leer je door middel van theatersport games de basis van improvisatietheater: de vaardigheden om zonder plan het toneel op durven gaan, positief te zijn en in het hier en nu ideeën van anderen te accepteren.

Jouw eerste kennismaking met theatersport wordt onvergetelijk! De lessen zullen een hoge energie hebben en je zult in een lekker tempo veel games leren. Je zal jezelf en je medespelers leren kennen en verrassen. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan groepsvorming zodat iedereen het leuk vindt om samen én met elkaar te improviseren. We werken toe naar kleine én grote voorstellingen voor je vrienden en familie. Laat de ander stralen en voor je het weet ben je zelf die stralende theatersporter!

Vanaf september 2019 starten er 2 basisjaar groepen:
– Dinsdag 18.30 – 20.15 – docent Michiel Rampaart
– Donderdag 21.00 – 22.45 – docent Jochem Meijer

De kosten zijn 405 euro voor een compleet cursusjaar, waarvan 240 euro te voldoen op het moment van inschrijving en 165 euro via automatische incasso in januari 2020.
Het cursusjaar 2019/2020 bestaat uit 30 lessen en loopt van september 2019 tot juni 2020 (geen les in de schoolvakanties). Alle lessen vind plaats in het Polanentheater: Polanenstraat 174 1013 WC Amsterdam.
Zie verder de lesdagen 2019 / 2020: http://www.theatersport.nl/lesrooster-2019-2020.

Mocht je niet geplaatst kunnen worden, dan kan je alsnog kiezen om op de wachtlijst te blijven staan.

Met onderstaand formulier kun je je inschrijven voor ons basisjaar in seizoen 2019-2020.
Je gegevens
Wat is je naam? *
Your answer
Wat is je emailadres? *
Your answer
Wat is je adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats)? *
Your answer
Wat is je telefoonnummer? *
Your answer
Wat is je geboortedatum? *
MM
/
DD
/
YYYY
Inschrijven
Ja, ik schrijf me graag in voor onderstaande groep *
Betaling
Het cursusgeld bedraagt 165 euro per semester en de contributie 75 euro voor een heel seizoen. De contributie wordt tegelijk met het cursusgeld voor het 1e semester betaald.

Je maakt je inschrijving definitief door binnen twee weken na je inschrijving het bedrag van €240 voor het eerste semester te betalen via onderstaande betaallink: https://www.ticketkantoor.nl/shop/tvabasis1920

We vragen je een machtiging af te geven voor het cursusgeld van het tweede semester. Voor het tweede halfjaar schrijft TVA IMPRO in januari een bedrag van € 165 af van je rekening, tenzij je vóór 15 december aangeeft te stoppen door een mail te sturen naar inschrijvingen@tvaimpro.nl.

Betaal je binnen 2 weken €240 en machtig je TVA IMPRO om het cursusgeld voor de tweede helft van seizoen 2019-2020 af te schrijven? *
Heb je echt grote problemen met het afgeven van een machtiging, stuur dan een mailtje naar inschrijvingen@tvaimpro.nl, dan vinden we een oplossing
Wat is je IBAN nummer? *
Your answer
Op welke naam staat deze rekening? *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy