Robotika in Industrija 4.0
Spoštovani,

V drugi polovici leta 2021 Slovenija predseduje Evropskemu svetu. V okviru predsedovanja bo organiziran dogodek z naslovom "Digitalno razstavišče – Tehnologija za ljudi". Zadnji mesec v letu (predvidoma od 20.11. do 20.12.2021) bo namenjen "Robotiki in Industriji 4.0". V pripravo dogodka vas želimo vključiti na samem začetku in to kar v največji meri.  

Zato smo v SRIP ToP, v sodelovanju z DIH Slovenije, MGRT, SPIRIT ter BTC, pripravili vprašalnik, kjer vas vljudno prosimo in vabimo, da nam namenite nekaj minut časa za izpolnitev. S tem nam boste omogočili pridobitev potrebnih informacij za kvalitetno pripravo dogodka po vaši meri, z upoštevanjem vašega interesa, možnosti in potreb v obeh vlogah, kot "ponudnik" in kot "uporabnik" storitev na tem dogodku.

V primeru, da želite izvedeti kaj več o samem dogodku, se informacije o posamičnih elementih nahajajo na koncu vprašalnika, izvedeli boste :

- Kaj je "Digitalno razstavišče - Tehnologija za ljudi", komu je namenjeno in kaj bo zajemalo,

- Zakaj poudarek na robotiki in Industriji 4.0,

- Na katerih področjih in kako bodo organizirani dogodki in delavnice in katere vsebinske aktivnosti so predvidene za povezovanje in sodelovanje celotnega ekosistema,

- Kakšni so predlogi razporeditve vsebine dogodkov po tednih.

Seveda pa nas lahko tudi kontaktirate na igor.kovac@ijs.si; simona.vernon@tecos.si.
Že vnaprej hvala za vaše sodelovanje!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy