Reünie ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van KBS de Bolster, een jaartje later!
Op vrijdag 1 juli 2022 viert KBS de Bolster haar 100-jarig bestaan. Voor deze reünie nodigen we alle oud-medewerkers en oud-leerlingen van de Heilig Hartschool, kleuterschool Steenakkers, kleuterschool Jagilstraat en de oud-leerlingen van de Klimopschool, die in 1996 mee 'verhuisden' en hun schoolloopbaan vervolgden op de Bolster, uit. En verder zijn ook alle oud- Bolsterleerlingen (vanaf 18 jaar) welkom op deze reünie.
Er zal eerst een samenzijn zijn met oud-medewerkers om 16.00 uur. Vanaf 18.00 uur zijn alle oud-leerlingen welkom om hierbij aan te sluiten. Om 22.00 u. zal de reünie ten einde zijn.
Door de hele school is er een grote tentoonstelling te zien van school vroeger, nu en in de toekomst. Verder zijn er oude foto’s, gezellige muziek, eten en drinken een mogelijkheid tot het maken van een herinneringsfoto en natuurlijk het bijpraten met uw oude meester, juf of een klasgenoot.
Er zijn maximaal 500 toegangskaarten beschikbaar. Dat houdt in: Wie het eerst inschrijft én betaalt... het eerst maalt! Dus wilt u er graag bij zijn, geef u dan op middels onderstaand formulier en betaal ook meteen 10 euro op NL79 RABO 0145 2350 84 tnv Stg. Nuwelijn inz. De Bolster mvv uw (meisjes)naam. Na betaling van deze bijdrage is uw inschrijving pas definitief.
Bij aankomst ontvangt u van ons bij de hoofdingang 3 consumptiebonnen. De consumptiebonnen kunt u besteden aan een hapje en/of een drankje. U hoeft dus niet eerst of tussendoor naar huis om wat te eten! Op de dag zelf is er natuurlijk gelegenheid tot het bijkopen van consumptiebonnen (betaling bij voorkeur via pin).
Heeft u vragen over de reünie of over uw inschrijving, dan kunt u mailen naar 100jaarjong@debolstergilze.nl 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Mijn (meisjes)naam op school was *
Relatie tot KBS de Bolster *
Required
In welke rol bent/was u betrokken bij de Bolster en haar voorgangers? *
Required
Wat was het laatste jaar dat u betrokken was bij school? *
Zegt het voort, zegt het voort..... 1 juli 2022! Wie het eerst inschrijft en betaalt.... het eerst maalt!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Nuwelijn. Report Abuse