Ateliere: Care-i faza cu arta contemporană? la Itinerarii de reCunoaștere
Ateliere: Care-i faza cu arta contemporană? cu Suzana Dan
(recomandat pentru: copii cu vârsta cuprinsă între 13 - 18 ani)
--> Duminică, 28.09.2019
--> ora 11.00 - 12.30
--> Bastionul Theresia, Corpul D

Itinerarii de reCunoaștere / Ways of Knowing este un program de mediere pentru întreaga comunitate construit să ne facă pe fiecare dintre noi, indiferent de vârstă, istorie, statut, interese și nevoi, să includem arta contemporană, evenimentele, spațiile și instituțiile de cultură în viața noastră de fiecare zi.

Întâlnirile “Care-i faza cu arta contemporana?” invită adolescenții la un atelier interactiv de analiză și dezbatere a celor 12 lucrări prezentate în expozitia din Bastionul Maria Theresia. Tema “Teritorii” inspirată de conceptul care leagă această expoziție, va fi punctul de pornire în care vom imagina împreuna harta unui teritoriu individual și colectiv.

A doua parte a acestei întâlniri va consta într-un atelier în care participanții vor realiza conform particularitatilor fiecărui teritoriu, o stemă generând simboluri conform regulilor heraldice.

Numărul maxim de participanți la un atelier este de 15 persoane.


Pentru a participa la acest atelier, avem rugămintea să completați formularul de mai jos. Rezervarea în prealabil este obligatorie, locurile fiind limitate.

În cazul în care nu mai puteți ajunge la atelier, vă rugăm să ne anunțați din timp (telefon 0743.831.673 sau pe e-mail asociatia.contrasens@gmail.com), pentru ca alți doritori să poată participa.

--------------
Ways of Knowing / Itinerarii de reCunoaștere - Programul de mediere culturală din Bienala ART ENCOUNTERS 2019
20 Septembrie – 27 Octombrie 2019 - un proiect al Asociației Culturale Contrasens în colaborare cu Fundația Art Encounters

---------------
Programul complet poate fi consultat pe: http://www.accontrasens.ro/portfolio/itinerarii-de-recunoastere/
Nume și Prenume *
Email *
Telefon *
Aveți însoțitor? *
Numele persoanei care vă va însoți (dacă nu se aplică această opțiune, vă rugăm specificați "Nu este cazul.")
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of none. Report Abuse