Анонимна анкета за ученици / Интерес за нови технологии
Оваа анкета се спроведува анонимно и целта е да се утврди потребата од дополнително неформално технолошко/компјутерско образование.
Одделение/Клас *
Во кое училиште сте редовен ученик? *
Доколку би постоел можност за изучување на нови технологии што би одбрал? (Може да одберете повеќе опции) *
Required
Дали ви е позната некоја од горенаведените технологии и дај краток опис.
Your answer
Доколку постоел курс од овие технологии и имаш интерес да го посетиш, кои термини би ги одбрале? *
Дали во рамки на ваква едукација би сакале да имате соработка со техничките факултети од Скопје. Како би ја замислил оваа соработка.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy