Sponsortocht Welpen
Beste ouders, oma’s en opa’s, scoutsliefhebbers,..
Scouts is een activiteit die voor iedereen toegankelijk moet zijn. We zijn er ons ook van bewust dat in deze tijden dit niet meer zo vanzelfsprekend is. Hier willen wij als welpentak verandering in brengen.  En dit door te doen waar wij als scouts in uitblinken!
Wij kiezen voor een sponsortocht ! De welpen en leiding  zullen hun favoriete wandelschoenen en uniform aantrekken op 2 mei 2021
Op zondag 2 mei zullen wij  om 10 uur vertrekken aan onze lokalen. We zullen dan een wandeling maken van ongeveer 15 km naar de speeltuin in Bokrijk.
De sponsortocht kan coronaproof doorgaan doordat we kunnen wandelen in kleinere groepen van 10 of 25 (afhankelijk van de maatregelen op dat moment.
Wat doen we met de opbrengst?
Een gedeelte  willen we doneren aan  de organisatie ‘Open Kamp’.
‘Open kamp’ Is een organisatie van scouts en gidsen Vlaanderen die zich toe spitst op kinderen en jongeren die om één of andere redenen niet in scouting zitten of scouting ook niet kennen. Deze kinderen zijn afkomstig  uit maatschappelijk kwetsbare gezinnen of gezinnen van allochtone afkomst. Zij willen deze kinderen graag mooie activiteiten aanbieden. Zo organiseren zij in de zomer een kamp. Wij willen graag een steentje bijdragen en zullen een deel van de opbrengt van de sponsortocht hiervoor doneren aan ‘Open Kamp’.
Geen betere manier om als scouts een organisatie te steunen die ons nauw aan ons scouts hart ligt !
Het andere deel van de opbrengst zal gaan naar de welpenkas om leuke activiteiten te kunnen doen op ons eigen zomerkamp.
Wil jij onze welpen aanmoedigen en Open Kamp steunen? Dan kan je een vrije gift storten op onderstaande rekeningnummer:
BE24 0636 5427 5038

De welpen en Open Kamp zijn jullie alvast dankbaar!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam *
Bedrag (Rekeningnummer: BE24 0636 5427 5038) *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy