Anmäl ORGANISATION till East Pride Parade 2024 
I formuläret kan du anmäla din organisation/förening till East Pride paraden den 25 maj 2024. Anmälan är öppen 31 mars - 12 maj.

Varje organisation ska lämna in en egen anmälan. Om ni har planerat att dela sektion med en annan organisation önskar vi att ni meddelar detta under övrig information.

Ifall vi skulle ha frågor om organisationens deltagande i paraden kommer vi att höra av oss till kontaktpersonen. Därför önskar vi också att det är kontaktpersonen som fyller i formuläret. 

För att demonstrationståget ska bli en trygg och härlig upplevelse för alla så ska varje organisation anmäla minst två funktionärer. Dessa funktionärer måste vara mins 18 år, närvara på en informationsträff och delta i paraden utan övriga uppgifter. Sektioner som tror sig bli fler än 40 personer ska anmäla fler än två funktionärer. 

Funktionärsanmälan är öppen 31 mars - 12 maj och ska fyllas i av funktionären själv. Vid anmälan kan de ange sektion/organisation.

För information om program och parad se East Prides hemsida eller instagram @eastpridesweden. Vid frågor om paraden kan vi nås på parad@eastpride.se.

Vi ser fram emot att åter igen ha en otrolig parad tillsammans med er <3

Skulle någon information behöva ändras så går det att ändra svar i formuläret och skicka in på nytt. Det går också bra att höra av sig till oss.

parad@eastpride.se

Tryck på nästa när du är redo att fylla i formuläret. 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy