Event RSVP - Networking cultural 2018
Formare Culturală organizează anual întâlniri de networking cultural la care sunt invitați participanții la traininguri, formatorii, partenerii și la care sunt facilitate întâlnirile cu reprezentanți de instituții publice și private, de tipul organizatori și programatori de evenimente culturale, institute culturale, universități vocaționale, manageri, antreprenori, finanțatori.
Evenimentul de networking cultural Formare Culturală conectează profesioniști cu începători, amestecă domeniile culturale, încurajează conexiunile profesionale și facilitează întâlnirile de interese în cadrul unor potențiale proiecte culturale viitoare.

Dacă vrei să participi la networkingul cultural Formare Culturală, de sâmbătă 10 noiembrie 2018, 11.00-13.00, București, te rugăm să te înscrii mai jos. Înscrierea este individuală; dacă dorești să vii însoțit/ă, rugăm invitatul să completeze de asemenea formularul.

Ne-am gândit să tragem la sorți prezentarea a trei proiecte culturale în cadrul întâlnirii (prin random.org), Dacă vrei să intri în această ruletă :), bifează în formular DA și dă-ne numele proiectului. Dacă iese numele tău, vei avea la dispoziție 7 minute și un videoproiector să prezinți „the wow” din proiectul tău.

În plus, lansăm cartea „Noii industriași, creativii” (vol 03), un material resursă care conține studii de caz, interviuri, opinii și cercetări pentru industrii culturale și creative românești.

Adresă: după înscriere vei primi pe mail. Va fi în București.
Alte detalii pe www.formareculturala.ro/networking-cultural și la oana at formareculturala.ro

Întâlnirea de networking cultural face parte din proiectul

Email address *
Numele tău *
Your answer
Organizația /iile unde lucrezi *
Your answer
Vrei să prezinți unul dintre proiectele tale în cadrul întâlnirii de networking cultural? *
Dacă ai răspuns „Da” mai sus, scrie te rugăm mai jos cum se numește proiectul pe care vrei să îl prezinți. Vom trage la sorți prin www.random.org trei proiecte.
Your answer
Ai mai participat la vreo întâlnire de networking cultural până acum? *
Cum ai auzit de acest networking cultural organizat de platforma Formare Culturală? *
#networkingcultural #formareculturala
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.