Anmälan till Unga Forskares Riksstämma och Kongress 2020
Här är kan du anmäla dig som ombud, medlem eller förtroendevald till Unga Forskares Riksstämma och Kongress. Funktionärer anmäler sig här efter bekräftelse från Paula, paula.langoe@ungaforskare.se

Är du under 16 år?
Om du är under 16 år görs anmälan av målsman.
Ombud
Ombud är du som fått mandat att rösta för en av Unga Forskares medlemsföreningar som du är medlem i.
Ombuden är välkomna att kostnadsfritt delta på samtliga aktiviteter under helgen.
Övriga medlemmar är välkomna att delta på riksstämmans öppnande, påverkanstorg, kongressen samt riksstämman (hela söndagen).
Se mer information i kallelsen, länk finns nedan.
Kallelsen
Om du vill läsa kallelsen hittar du den här: ungaforskare.se/kallelseriksstämman2019
Handlingarna
Handlingarna mailas till samtliga deltagare den 9 oktober.
Om du som ombud önskar få handlingarna utskrivna och hemskickade med post kontakta Paula via paula.langoe@ungaforskare.se senast den 6 oktober.
GDPR
Med anledning av den nya dataskyddsförordningen (GDPR) som trädde i kraft den 25 maj 2018 vill Unga Forskare vara tydliga med hur/varför vi önskar samla in personuppgifter i samband med Riksstämman och Kongressen, samt hur vi kommer hantera det insamlade materialet.
Insamlade personuppgifter kommer att användas för sammanställande av deltagarlista, samt för kommunikation med målsman (i de fall deltagaren är under 16 år) och deltagare innan, under och efter Riksstämman och Kongressen. Denna lista kan komma att sparas upp till 1 år. Deltagares namn, epostadress och förening som lämnas här sparas på Unga Forskares server samt i låst arkivskåp på Unga Forskares Kansli i högst 10 år.
Förening, För- och Efternamn kommer dessutom att användas för voteringslista och därmed vara en del av protokollet från Riksstämman, vilket arkiveras av historiska skäl efter 10 år.
För att vi exempelvis ska kunna ta bilder under Riksstämman och Kongressen på deltagare och annat som har med deltagandet att göra behöver vi även målsmans godkännande (i de fall deltagaren är under 16 år). Likaså hoppas vi få er tillåtelse att använda en del av materialet i vår kommande kommunikation och marknadsföring kring Unga Forskare och Riksstämman samt Kongressen. Materialet kan användas i dokumentationssyfte, marknadsförings- och inspirationssyfte i högst 10 år. Därefter lagras materialet av historiska skäl på Unga Forskares server samt, vad gäller tryckt material, på Unga Forskares kansli.
Jag lovar inte inte spela in video eller ta bilder under Riksstämman och kongressen utan tillåtelse av arrangörerna *
Required
Frågor?
Hör av dig till Paula via paula.langoe@ungaforskare.se eller 073 853 47 47
Vilket pronomen vill du tilltalas med?
Här kan du som vill, skriva vilket pronomen du vill bli tilltalad med. Exempel: Han, hon, hen, flera av dessa eller något annat.
Förnamn *
Efternamn *
Epostadress *
Behöver vi för att kunna skicka handlingarna samt övrig information till dig inför Riksstämman och Kongressen
Telefonnummer *
Behöver vi för att kunna nå dig inför, under och efter Riksstämman och Kongressen
Har du någon viktig information som vi behöver känna till om dig?
Något som skulle vara bra för oss att känna till i t.ex samband med mötet eller något annat.
Postadress?
Till föreläsningen på kongressen kommer varje deltagande förening få boken Inkluflera på posten. Ange till vilken postadress er förening vill få boken (namn, gata och gatunummer, postnummer samt postort).
Födelsedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Är du under 16 år? *
Om du är under 16 behöver målsman anmäla dig.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Unga Forskare. Report Abuse