Floraci贸 de la pomera 馃崗
Creus que coneixes prou b茅 el m贸n de la poma? Tots hem tingut pomes a casa i la fem servir per cuinar, com a postres, i la donem als nostres fills, i fins i tot per decorar, per貌 vols saber-ne m茅s? Aquesta 茅s una visita guiada que segur que et sorprendr脿.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
馃挕 ACTIVITAT 馃崈
INCLOU 馃憞
- Visita guiada a una explotaci贸 agr铆cola on ens ensenyaran com treballen, quines varietats de poma podem trobar a la zona, i veurem els camps de pomeres plens de flors.  
- Tindr脿 una durada aproximada entre 2 i 3 hores, amb un guia local m茅s els propietaris de l'explotaci贸 agricola
- Cal portar aigua, bon cal莽at, roba adequada per l'activitat i la climatologia de l'猫poca
- En cas de mal temps o factors externs pel que no es pugui realitzar aquesta activitat es realitzar脿 un canvi de dia segons disponibilitat.
- La durada i l'itinerari pot ser modificat sense previ av铆s a causa de canvis clim脿tics, geogr脿fics i / o factors externs

-  脡s una activitat gratu茂ta per貌 cal inscripci贸 pr猫via. Posar el vostre nom i cognoms com a refer猫ncia.

- En funci贸 del n煤mero de participants, l'activitat es realitzar脿 amb un o dos guies locals

- COVID-19
L'Empresa segueix les mesures decretades per les autoritats en mat猫ria de COVID, les quals s鈥檋an de complir per tal de poder dur a terme l鈥檃ctivitat de la millor manera. Pel que l'activitat estar脿 conforme amb les normatives actuals.

Nom i Cognoms *
Poblaci贸 i Codi Postal *
DNI *
Tel猫fon m貌bil *
N煤mero de participants *
Llei Protecci贸 de dades
Protecci贸 de dades de car脿cter personal segons la LOPD
En aplicaci贸 de la normativa vigent en mat猫ria de protecci贸 de dades de car脿cter personal, s'informa que les dades personals que es recullen a trav茅s dels formularis de Montgr铆 360潞, s'inclouen en els fitxers automatitzats espec铆fics d'usuaris dels serveis de Montgr铆 360潞
La recollida i tractament automatitzat de les dades de car脿cter personal t茅 com a finalitat el manteniment de la relaci贸 comercial i l'acompliment de tasques d'informaci贸, formaci贸, assessorament i altres activitats pr貌pies de Montgr铆 360潞
Aquestes dades 煤nicament seran cedides a aquelles entitats que siguin necess脿ries amb l'煤nic objectiu de donar compliment a la finalitat anteriorment exposada.
Montgr铆 360潞 adopta les mesures necess脿ries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades d'acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecci贸 de les persones f铆siques pel que fa a el tractament de dades personals ia la lliure circulaci贸 dels mateixos.
L'usuari podr脿 en qualsevol moment exercitar els drets d'acc茅s, oposici贸, rectificaci贸 i cancel路laci贸 reconeguts en el citat Reglament (UE). L'exercici d'aquests drets pot realitzar el propi usuari a trav茅s d'email a: montgri360@gmail.com o a l'adre莽a: Avinguda Ripoll猫s,145 - Torroella de Montgr铆 - 17257
L'usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell s贸n certes i correctes, i es compromet a mantenir-les actualitzades, comunicant els canvis a Montgr铆 360潞
Finalitat del tractament de les dades personals:
Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?
En Laura Mestres i Carreras, amb denominaci贸 comercial Montgr铆 360潞, tractarem les teves dades personals recaptats, amb les seg眉ents finalitats:
1. En cas de contractaci贸 de serveis oferts a trav茅s de Montgr铆 360潞, per mantenir la relaci贸 contractual, aix铆 com la gesti贸, administraci贸, informaci贸, prestaci贸 i millora del servei.
2. Remetre butlletins (newsletters), aix铆 com comunicacions comercials de promocions i / o publicitat de Montgr铆 360潞.
Et recordem que pots oposar-te a l'enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electr貌nic a l'adre莽a abans esmentada.
Els camps d'aquests registres s贸n d'ompliment obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s'aporten aquestes dades.
Per quant de temps es conserven les dades personals recollides?
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relaci贸 comercial o no demanis la seva supressi贸 i durant el termini pel qual es puguin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats.
legitimaci贸:
El tractament de les teves dades es realitza amb les seg眉ents bases jur铆diques que legitimen el mateix:
1. La sol路licitud d'informaci贸 i / o la contractaci贸 dels serveis de Montgr铆 360潞, els termes i condicions es posaran a la teva disposici贸 en tot cas, de forma pr猫via a una eventual contractaci贸.
2. El consentiment lliure, espec铆fic, informat i inequ铆voc, en tant que et vam informar posant a la teva disposici贸 la present pol铆tica de privacitat, que despr茅s de la lectura de la mateixa, en cas d'estar conforme, pots acceptar mitjan莽ant una declaraci贸 o una clara acci贸 afirmativa, com el marcat d'una casella disposada a l'efecte.
En cas que no ens facilitis les teves dades o el facis de forma err貌nia o incompleta, no podrem atendre la teva sol路licitud, resultant de el tot impossible proporcionar la informaci贸 sol路licitada o dur a terme la contractaci贸 dels serveis.
Destinataris:
Les dades NO es comunicaran a cap tercer ali猫 a Laura Mestres i Carreras, amb denominaci贸 comercial Montgr铆 360潞, llevat obligaci贸 legal.
comunicacions comercials
En aplicaci贸 de la LSSI. Laura Mestres i Carreras, amb denominaci贸 comercial Montgr铆 360潞 no enviar脿 comunicacions publicit脿ries o promocionals per correu electr貌nic o altre mitj脿 de comunicaci贸 electr貌nica equivalent que pr猫viament no haguessin estat sol路licitades o expressament autoritzades pels destinataris de les mateixes.
En el cas d'usuaris amb els quals hi hagi una relaci贸 contractual pr猫via, Laura Mestres i Carreras, amb denominaci贸 comercial Montgr铆 360潞 si est脿 autoritzat a l'enviament de comunicacions comercials referents a productes o serveis de Montgr铆 360潞 que siguin similars als que inicialment van ser objecte de contractaci贸 amb el client.
En tot cas, l'usuari, despr茅s d'acreditar la seva identitat, podr脿 sol路licitar que no se li faci arribar m茅s informaci贸 comercial a trav茅s dels canals d'Atenci贸 al client, a montgri360@gmai.comEstic d'acord amb tota la informaci贸 i dono fe que les dades s贸n meves i certes *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy