Formare în Consilierea Creștină București S5F2
Școala de Formare în Consilierea Creștină organizează cursul de Formare în Consiliere Creștină - Nivelul 1 (Fundamental) la București în perioada 6-10 februarie 2018. Cursul este organizat sub egida Asociației Consilierilor Creștini din România și acoperă 50 de ore de predare și de lucru individual și în echipă, cu un program zilnic cuprins între orele 09.00-18.00 (marți-sâmbătă). Locul de desfășurare a cursului e Sala 17 din clădirea de birouri a Bisericii Creștine Baptiste ”Sfânta Treime” din București, Str. Prof. Iuliu Valaori, Nr. 20, Sector 3, București.

Cursul se adresează creștinilor evanghelici interesați de propria lor dezvoltare persoală, dar mai ales celor implicați în diferite slujiri eclesiale (pastori, prezbiteri, misionari, învățători de școală duminicală, lideri de tineret, lideri în lucrarea cu adolescenții, cu femeile din biserică, cu bărbații sau în slujirea seniorilor din biserică, a bolnavilor, a altor diferite categorii sociale defavorizate din oraș etc.), precum și creștinilor care profesează în societate ca psihologi, psihoterapeuți, sociologi, asistenți medicali sau sociali etc. dar au sesizat dificultăți în a-și îmbina metodologia profesională cu filosofia creștină de lucru, pe valorile cristocentrice ale Scripturii.

Simțiți-vă liberi să transmiteți mai departe acest formular prietenilor creștini care credeți că s-ar încadra în descrierile de mai sus. Pentru orice alte informații vă rugăm să ne contactați la adresa de mail bucuresti@accro.ro sau la numărul de telefon 0743.160.382.

Formular Pre-Înscriere
Numele și prenumele *
Vă rugăm să vă treceți mai întâi numele de familie și doar apoi numele mic. Mulțumim.
Your answer
Telefon *
Vă rugăm să vă asigurați că datele introduse sunt scrise corect. Vă mulțumim.
Your answer
Email *
Înainte de a trimite formularul, vă rugăm verificați încă o dată exactitatea informațiilor introduse. Vă mulțumim.
Your answer
Vârsta *
Cursul se adresează persoanelor de peste 18 ani.
Your answer
Biserica *
Vă rugăm specificați cultul și denumirea bisericii din care faceți parte.
Your answer
Pastor *
Vă rugăm specificați numele pastorului sau a unuia din liderii spirituali ai bisericii din care faceți parte.
Your answer
Descriere *
Vă rugăm să specificați slujirea pe care o faceți în biserică sau/și profesia pe care o desfășurați. Mulțumim.
Your answer
Acest formular doar ne ajută să intrăm în contact cu cei interesați de acest curs.

Înscrierea propriu-zisă va avea loc însă doar după achitarea avansului nerambursabil de 50 ron din costul total al cursului (300 ron), respectiv după trimiterea prin email pe adresa bucuresti@accro.ro a documentelor de înscriere:

-Copia după Cartea de Identitate
-Formularul de înscriere tipizat
-Recomandarea de la pastorul bisericii

După trimiterea acestui formular veți primi un email cu documentele de completat împreună cu noi informații despre curs.

Vă așteptăm cu drag la curs!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service