Formular de înscriere în competiția JA ”Școala Antreprenorială a Anului 2017”
Competiția se desfășoară în peste 15 țări europene și are ca obiectiv recunoașterea la nivel național și european a celor mai active școli în domeniul educației antreprenoriale și a abordărilor antreprenoriale în parteneriat cu comunitatea.

Criterii de evaluare:
• Activitățile antreprenoriale includ un număr mare de elevi și profesori
• Școala are o viziune și un plan pentru educația competențelor antreprenoriale și a abordărilor antreprenoriale prin proiecte și parteneriate cu comunitatea locală
• Există resurse specifice alocate educației antreprenoriale în școală
• Școala sprijină în mod activ dezvoltarea profesională continuă a cadrelor didactice în domeniul educației antreprenoriale
• Școala sprijină un program de practică realist în parteneriat cu comunitatea de afaceri
• Modul în care școala implică în activități comunitatea locală și mediul de afaceri

Aceste criterii respectă obiectivele strategiei Europa 2020, strategie a Uniunii Europene care are ca scop dezvoltarea creativității și inovației, inclusiv a antreprenoriatului, la toate nivelurile de educație și formare. Mai precis, programul se aliniază noilor priorități pentru Cooperarea europeană în educație și formare, prezentate de comisarii Thyssen și Navracsics în data de 1 septembrie 2015.
Organizatorul poate solicita școlilor documente prin care să dovedească veridicitatea datelor prezentate de acestea în formularul de înscriere.

La nivel național, 5 școli vor fi desemnate finaliste în cadrul Galei „Investește în educație!” JA Hall of Fame 2017, pe 24 mai, la Ateneul Roman.
La nivel european, recunoașterea școlii câștigătoare se va face în cadrul unei ceremonii care va avea loc în noiembrie 2017, în Estonia.

Observație! Prin educație antreprenorială nu se face referire doar la disciplina de trunchi comun din clasa a X-a, ci la întregul curriculum formal și nonformal din școală, prin care se dezvoltă competențe antreprenoriale și abordări antreprenoriale în parteneriat cu comunitatea locală.

Date despre școala înscrisă în competiție
Denumirea școlii
Your answer
Județul școlii
Your answer
Localitatea școlii
Your answer
Adresa școlii
Your answer
Numărul de telefon al școlii
Your answer
E-mailul școlii
Your answer
Persoană de contact
Your answer
Numărul de telefon al persoanei de contact
Your answer
E-mailul persoanei de contact
Your answer
Demonstrarea preocupării și performanței școlii în domeniul educației antreprenoriale și a abordărilor antreprenoriale în parteneriat cu comunitatea
1. Activitățile antreprenoriale includ un număr mare de elevi și profesori. (Scurtă descriere - maxim 150 cuvinte)
Your answer
2. Școala are o viziune și un plan pentru educația competențelor antreprenoriale și a abordărilor antreprenoriale prin proiecte și parteneriate cu comunitatea locală. (Scurtă descriere a principalelor direcții de dezvoltare prevăzute în plan - maximul 150 cuvinte)
Your answer
3. Există resurse specifice alocate educației antreprenoriale în școală. (Listați aceste resurse specifice)
Your answer
4. Școala sprijină în mod activ dezvoltarea profesională continuă a cadrelor didactice în domeniul educației antreprenoriale. (Scurtă descriere - max. 150 cuvinte)
Your answer
5. Modul în care școala implică în activități comunitatea locală și cooperează cu mediul de afaceri. (Scurtă descriere - max. 150 cuvinte)
Your answer
6. Școala sprijină un program de practică realist, în parteneriat cu comunitatea de afaceri ( max. 150 cuvinte)
Your answer
7. De ce ar trebui desemnată această școală drept ”Școala antreprenorială a anului 2017”? (Argumentare în max. 200 cuvinte)
Your answer
8. Referințe și informații adiționale.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms