Prijava na radionicu

U četvrtak, 27.04. u periodu od 11:00 do 15:00 u event prostoru Tehnološkog parka održat će se radionica pod nazivom „Učinkovito vođenje timova i delegiranje“, koju će voditi Snježana Kupres, trenerica prodajnih vještina, medijator i NLP trener.  

Polaznici će naučiti kako motivirati i usmjeravati tim prema postizanju ciljeva te kako pravilno delegirati zadatke, uzimajući u obzir individualne sposobnosti i potrebe članova tima. Radionica je interaktivnog karaktera, te će polaznici kroz rad u timu moći vježbati svoje vještine vođenja i na licu mjesta. Kroz formalni i neformalni dio radionice, polaznici imaju priliku razmjenjivati iskustva što u konačnici doprinosi unapređenju poslovnih vještina i proširivanje mreže kontakata.

Teme:

✔  Svrha i koristi od delegiranja
✔  Zašto ne delegiramo koliko bismo trebali
✔  Što treba, a što ne treba delegirati
✔  Smjernice za uspješno delegiranje 

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijaviti se možete do 26.04. Broj mjesta je ograničen.Radionica je organizirana uz podršku Mreže BOND, uz suradnju s Enterprise Europe Network (EEN).

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
E-mail *
Zanimanje *
Tvrtka/Institucija *
Temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, koji je stupio na snagu 25.05. 2018. i članka 7., prijavom dajem suglasnost Tehnološkom parku Varaždin, d.o.o. da prikupi i obrađuje moje osobne podatke u svrhu informiranja i savjetovanja. Upoznat/a sam s mogućnošću da danu suglasnost mogu u svakom trenutku opozvati. 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of TECH_PARK. Report Abuse