ПРИЈАВЕН ЛИСТ ЗА ПОТВРДА НА УЧЕСТВО ВО конкурентнаПЛАТА
Прво национално истражување на плати, додатоци и надоместоци - Организација на работодавачи на Македонија
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Полно име на учесникот (кратко име од тековната состојба) *
Адреса (на регистрација од тековната состојба) *
Единствен Даночен Број (ЕДБ) *
Единствен Матичен Број на Субјектот (ЕМБС) *
Одговорно лице (за потпишување на договорот) *
Овластено лице за контакт (име и презиме, телефонски број и е-мејл) *
Кориснички пакети и ценовник (за првата година се пресметува промотивна цена во износ од 50% од регуларната цена)
Кој пакет го избирате? *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy