Ερωτηματολόγιο διερεύνησης αναγκών επιμόρφωσης και ενημέρωσης σε θέματα Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία
Αγαπητές/Αγαπητοί συνάδελφοι

Κύριος σκοπός αυτού του ερωτηματολογίου είναι η διερεύνηση των αναγκών εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και ενημέρωσης των μελών της Ένωσης Διπλωματούχων Ελληνίδων Μηχανικών (ΕΔΕΜ) σε θέματα ασφάλειας και υγείας στην εργασία.

Απευθύνεται ωστόσο σε όλους όσους δραστηριοποιούνται στον χώρο αυτό (τεχνικοί ασφάλειας, επιθεωρητές εργασίας, εκπαιδευτές κ.ά.), καθώς θα συνυποστηρίξει τη διαμόρφωση μιας σειράς δράσεων της Επιτροπής Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία της ΕΔΕΜ, που θα στοχεύουν στην αναμόρφωση του διμηνιαίου ενημερωτικού δελτίου και του διαδικτυακού τόπου της ΕΔΕΜ για θέματα εργασιακής ασφάλειας, καθώς και στη διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων ή/και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Η συμμετοχή σας είναι ανώνυμη και προαιρετική, ωστόσο εξαιρετικά πολύτιμη στην προσπάθεια εξαγωγής συμπερασμάτων σημαντικών για τις περαιτέρω δράσεις μας. Οι πληροφορίες που θα δώσετε είναι αυστηρά εμπιστευτικές και μόνο στατιστικά σύνολα θα χρησιμοποιηθούν στην επεξεργασία των ερωτηματολογίων. Ο μέγιστος χρόνος που θα χρειαστείτε για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι δέκα λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για τη συμβολή και τον χρόνο σας.

Εύα Σγουρού
Δρ Μηχανολόγος Μηχανικός
Υγιεινολόγος Μηχανικός

Παναγιώτα Κατσακιώρη
Δρ Μηχανολόγος Μηχανικός

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service