Ansökan, projektledare för D-LAN 2020
D-LAN 2019 har kommit och gått, och det börjar bli dags att sätta igång planeringen för nästa år! D-LAN är universitetets största LAN, och drar årligen hundratals spelsugna besökare, samt flertalet företag som sponsrar och förgyller med egna aktiviteter.

Vill du ha en huvudroll i anordnandet av nästa års LAN? Är du en ledartyp som älskar att arbeta med andra? Vill du ha möjlighet att skapa en egen projektgrupp som är lika taggad på att sätta ihop ett LAN som du? Ja, då har du kommit helt rätt; sök posten som projektledare till D-LAN 2020!

Som projektledare kommer du tillsammans med din grupp under hösten och vintern planera och lägga upp arbetet inför D-LAN, och sedan ansvara för att eventet genomförs enligt plan. Utöver dig som projektledare och din grupp så kommer du även ha stöd från Aktivitetshanterare 19/20 samt Aktivitetsutskottets kassör 19/20 som hjälper till att koordinera det hela ekonomiskt och strategiskt.

Anmälan kommer stänga onsdag 15/5 kl. 23:59. Intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor går det bra att kontakta Aktivitetshanterare 19/20 Johan Runestam (johru036@student.liu.se), eller förra årets projektledare Henrik Nilsson (henni142@student.liu.se).

Tagga D-LAN 2020!

D-sektionens policy kring datahantering: https://d-sektionen.se/wp-content/uploads/2018/05/Policy-datahantering-D-sektionen.pdf

Namn *
Your answer
LiU-ID *
Your answer
Mailadress *
Your answer
Program och år *
Your answer
Har du några tankar kring vad du skulle vilja åstadkomma som projektledare för D-LAN 2020?
Your answer
Har du några övriga tankar du vill dela med dig av?
Your answer
Vilken är din favoritfärg? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service