Formulari de La Víbria Intercultural
Hola! Gràcies per interessar-te en alguna de les nostres experiències! Si vols participar d'un Intercanvi juvenil, has d'omplir aquest formulari, que ens servirà per a enregistrar les teves dades i poder-te contactar. Pren el teu temps, és important que puguem coneixer quant més de tu millor. No et tallis!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Dades personals
Títol del projecte al que vols participar *
Nom *
Cognoms *
Edat durant l'intercanvi *
Sexe
Clear selection
Municipi de residència *
Barri *
Direcció de correu electrònic *
Número de telèfon *
El programa E+ promou la participació de joves amb menys oportunitats. Et consideres un/a jove amb menys oportunitats? En aquest cas, si us plau, detalla en quina situació de les 7 possibles et trobes, i descriu-la si s'adiu a "altres"
Motivació
Ja saps que l'unic requisit per a participar és la motivació? Explica'ns què et mou a fer aquesta experiència a l'estranger.
Quina és la teva motivació per a participar d'aquest projecte? *
Què esperes del projecte? I què pots aportar? *
Has participat en algún projecte semblant / intercanvi juvenil abans? *
En quin? *
T'agradaria ser el/la youth leader del projecte? En cada grup-país, hi ha la figura del youth leader. Es tracta d’una persona que participa de l’intercanvi igual que la resta, però que per experiència i/o coneixements, és activa en l’àrea de projectes juvenils. Això vol dir, que o bé ha participatd’intercanvis anteriorment o de programes similars, o bé té les competènciesadequades per ocupar aquesta posició. La seva funció, lluny de ser la de responsabilitzar-se del grup, és la de ser un punt de referència tant per LA VÍBRIA com per l’organització d’acollida, així com pels participants. Es compromet a: mantenir la comunicació sempre que sigui necessari amb La Víbria il’organització d’acollida així com amb els participants a l’intercanvi; suport en la gestió del viatge d’anada i tornada- Proporcionar ajuda i assistència als participants si ho necessiten; ajudar en la traducció de les activitats en cas que algun participant ho necessiti; recopilació de tots els tikets de transport; participar a la visita de preparació prèvia (APV) en cas que se’n faci.
Clear selection
T'agradaria anar-hi amb algú? Indica'ns el seu nom i cognoms (aquesta persona també haurà d'omplir el formulari). *
És el primer cop que sents a parlar de La Víbria? *
Com has conegut aquest projecte? *
Moltes gràcies per la teva participació!
En breus et direm alguna cosa. Molta sort!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy