CIJENA ULAZNICA .......................................................................... do 23.09.2018. > 300,00 HRK .......................................................................... od 24.09.2018. > 500,00 HRK
Tema ovogodišnjeg događaja je SATISFACTION. Zadovoljstvo.

ZADOVOLJSTVO nas čini sretnima, ispunjenima, uspješnima .. Mnogi oko nas danas se bave njime: marketing, proizvodnja, usluge, trgovina, uspješan plasman proizvoda, obiteljska svečanost, karijerni uspjeh, ispunjenje sna. Koliko toga je potrebno da bi nas zadovoljstvo ispunilo dovoljno da osjetimo da nas je preuzelo? Novac, imovina, znanje, pozicija u društvu. Što je to što nam treba da budemo zadovoljni?

Danas je prvi puta procvjetao moj kaktus. Moje dijete danas je prvi dan u vrtiću. Prodao sam svoj prvi proizvod. Kupio sam sjajne cipele. Pojeo sam izvrstan ručak. Može li ta razina zadovoljstva biti dovoljna da se nagradimo, priznamo, prenesemo ga na druge?

Odveo sam prijatelja ručak. Donirao sam za bolesne. Poklonio sam dio svoje odjeće beskućniku. Koliko nas altruizam ispunjava zadovoljstvom?

Kada za zadovoljstvo treba vremena da bismo ga postigli, jesmo li spremni biti uporni i slijediti put do cilja? Svakodnevica oko nas postavlja pred nas izazove koji nekad izazivaju neuspjeh. No, život i potreba za boljim gura nas naprijed. Jer, kažu da iza svake kiše dolazi sunce. Iza svakog lošeg dolazi dobro.

Neka nam zadovoljstvo bude svakodnevna riječ dana. Pohvalimo ga, nagradimo ga, podijelimo ga. Zajedno je zadovoljstvo bolje, veće, snažnije.

Podijeli s nama zadovoljstvo slušanja govora na ovogodišnjem TEDxZagreb događaju u novom prostoru kojega je The Guardian proglasio "intelektualnim srcem Zagreba".

Ovo je izborni proces temeljem kojega možeš primiti pozivnicu da sudjeluješ na TEDxZagreb događaju. Ispunjavanje ovog upitnika ne osigurava ti automatsko mjesto na događaju i zato se potrudi uvjeriti nas svojim odgovorima da si BAŠ TI onaj koji treba dijeliti dvoranu s najinspirativnijima.

Podaci prikupljeni u ovom upitniku služe isključivo za izborni proces publike na TEDxZagreb SATISFACTION i neće se koristiti ili dijeliti za druge svrhe ili davati na uvid trećim osobama.

U skladu s GDPR pravilima koja vrijede od 25. svibnja 2018. godine slažem se da voditelj obrade podataka ovdje prikupljene podatke smije koristiti u svrhu odabira publike za TEDxZagreb SATISFACTION. Ukoliko zadnjim odgovorom na pitanje o uvrštenju u newsletter odgovorim s "DA", slažem se da se moja e-mail adresa te ime i prezime uvrste u newsletter listu TEDxZagreba.


*zbog boljeg odaziva sponzora ulaznice su sada povoljnije.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms