VYY:n jäsenmaksupalautushakemus lukukausi 2020-2021
Tällä lomakkeella voit perustellusta syystä hakea VYY:n jäsenmaksun palautusta.

Perusteltuja syitä ovat muun muassa ilmoittautuminen poissaolevaksi, opintojen päättyminen ennen ilmoittautumisajan päättymistä (=valmistut elokuussa tai tammikuussa) tai kahdesti maksaminen.

HUOM. VYY ei ota vastaan enää paperisia lomakkeita jäsenmaksupalautuksiin.

Palautushakemusten viimeinen hakupäivä:
- syyslukukauden jäsenmaksupalautuksiin 30.9.
- kevätlukukauden jäsenmaksupalautuksiin 31.1.

Puutteellisia tai ilmoitettujen aikarajojen jälkeen toimitettuja anomuksia ei käsitellä. Palautukset maksetaan kootusti, kun maksut on ehditty käsitellä ja syöttää järjestelmään. Mikäli maksu ei ole tililläsi kuukauden päästä hakemusten viimeisestä jättöpäivästä, ota yhteyttä pääsihteeriin.

Jäsenmaksupalautuksen ehtona on, että
1) opiskelija toimittaa kuitin maksusta/maksuista sähköisesti osoitteeseen paasihteeri@vyy.fi
2) opiskelijakortista otetaan lukuvuositarra pois ja opiskelija toimittaa opiskelijakorttinsa tarran poistoa varten ylioppilaskuntaan. Opiskelijan on osoitettava, että hänen kortissaan ei ole tarraa, tästä ei ole poikkeuksia. Opiskelijan oma ilmoitus siitä, ettei ole hakenut uutta tarraa ei riitä.
3) jos haet palautusta, koska ilmoittaudut poissaolevaksi tai luovut opiskeluoikeudesta, on merkintä löydyttävä myös WebOodista

Voit joko postittaa kortin ylioppilaskuntaan tai tuoda kortin palvelutoimistolle. Mikäli haluat kortin takaisin, toimita myös palautuskuori. HUOM! Mikäli opiskelijakortissasi on maksuominaisuus ja haluat kortin takaisin itsellesi, et voi postittaa korttia, vaan sinun täytyy käydä henkilökohtaisesti palvelutoimistolla näyttämässä korttia.

Palautukset ja vapautuksen jäsenmaksusta myöntää VYY:n pääsihteeri ja epäselvissä tapauksissa VYY:n hallitus. Pääsihteerin päätökseen voi hakea muutosta tekemällä oikaisuvaatimuksen VYY:n hallitukselle kirjallisesti 14 vuorokauden kuluessa päätöksen tiedoksi saamisesta.

Lisätietoja:

Johanna Luomala
pääsihteeri
Yliopistonranta 5
65200 Vaasa
+ 358 (0)44 324 8964
paasihteeri@vyy.fi

Lomake englanniksi/ This form is also in English: https://forms.gle/vithARUzGys7RXdt9
Nimi *
Etunimi ja sukunimi
Opiskelijanumero *
Sähköpostiosoite, josta sinut tavoittaa tarvittaessa. Huomaathan, että student.uva-sähköposti toimii vain viikon valmistumisen jälkeen *
Puhelinnumero *
Tilinumero IBAN-muodossa. Tarkistathan, että syötät tilinumeron oikein (suomalaiset IBAN-tilinumerot ovat 18 merkkiä pitkiä) *
Haen takaisin maksamani *
Palautuksen peruste ja tarvittavat liitteet *
Muista täyttää tämä lomake ja toimittaa tarvittavat liitteet ennen hakuajan umpeutumista (syksyllä 30.9./keväällä 31.1.) pääsihteerille osoitteeseen paasihteeri@vyy.fi tai postitse VYY, Yliopistonranta 5, 65200 Vaasa.
Mahdolliset lisätiedot
Kerättäviä tietoja ei luovuteta VYY:n ulkopuolelle ja ne tuhotaan 30 päivän kuluttua palautusten maksamisesta. VYY:n rekisteriseloste saatavilla osoitteessa: https://www.vyy.fi/yhteystiedot/palaute *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Vaasan yliopiston ylioppilaskunta. Report Abuse