Vrijwilligers gezocht voor "Youthwork@Pride"
Op zaterdag 20 mei 2017 gaan we met verschillende jeugdverenigingen naar de Belgian Pride Parade in Brussel. We kunnen hiervoor nog wel wat helpende handen gebruiken en zijn op zoek naar een mix van
- inhoudelijke denkers met een visie
- artistieke beestjes die creatief aan de slag willen gaan
- organisatorische talenten die de praktische zaken in goede banen kunnen leiden
- ...
Heb jij zin om als vrijwilliger mee te werken aan dit initiatief? Vul dan als de bliksem jouw gegevens in. Daarna ontvang je een mailtje met meer informatie over de verdere planning.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ans van Wel Jong Niet Hetero via ans.oomen@weljongniethetero.be of op het nummer 09 335 41 87 of 0484 09 03 77.

Email address *
Voor- en achternaam *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Ik ben lid van *
Required
Als je lid bent van een andere jeugdvereniging, vul hier dan de naam in van die vereniging.
Your answer
Ik ben geïnteresseerd in
Hier kan je aangeven waar jij je graag voor zou inzetten. Er zijn 3 mogelijkheden:

1. Thema:
Heb jij een mening die je graag deelt met de wereld? En kan je die ook goed neerpennen of vertellen? Of heb je zin om iets te ontwerpen, filmen, tekenen, knutselen, fotograferen, …? Schrijf je dan in voor de werkgroep ‘Thema’. We denken samen na over een krachtige boodschap en hoe we die willen verspreiden. Alles kan: een slogan bedenken, een logo en affiche ontwerpen, een artikel schrijven, een gadget ontwikkelen, een reportage maken, …

2. Organisatie:
Is evenementen plannen helemaal jouw ding? Ben jij een manusje van alles en krijg je altijd alles geregeld? Dan is de werkgroep ‘Organisatie’ echt iets voor jou. Samen zorgen we ervoor dat alles letterlijk in goede banen loopt en dat onze wagen de zotste partytruck wordt van heel de Pride.

3. Nog iets helemaal anders:
Verzin jij dé Pride-choreografie of hét Pride-lied? Of wat dacht je van een dj-contest, een modeshow of een tentoonstelling? Het jeugdwerk is een onuitputtelijke bron van talent dus wij ondersteunen graag jouw creatieve uitspattingen. Heb je dus zelf een idee voor een leuke actie of activiteit rond dit thema, laat het ons weten!

*
Required
*
Geef hier kort wat meer informatie over de manier waarop jij je graag zou inzetten.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Wel Jong Niet Hetero. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms