Ilmoittautumislomake
Lämpimästi tervetuloa hyvänolon viikonlopulle. Ole hyvä, ja täytä lomake.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
YHTEYSTIEDOT: Nimi ja puhelinnumero (Muista ilmoittaa kaikkien osallistujien nimet, jos varaat useammalle) *
MAJOITUS: Minkä huoneen haluat? Lisää huonekaverin nimi, jos varaat kahdelle hengelle. *
Required
RUOKAVALIO: Onko erikoisruokavaliotoiveita? Mitä?
LIIKUNTAEDUT: Ilmoittaudu tässä, jos haluat käyttää liikuntaetuja (max. 200e). Meillä käy smartum, edenred & virike, e-passi, easybreak, sekä tyky-setelit ja verkkomaksu.
KIMPPAKYYTI: Voisitko tarjota vai tarvitsetko kyydin? Mistä?
Ehdot
Majoituksen ja ruokailut hoitaa Petäys Resort. Ohjelmasta vastaa Happyliikunta (Anja Huovinen).

Hyvän olon viikonloppu kokonaishinta on 325 e (sis. majoitus 2 hh/2 yötä, 2x aamiaisbuffet, 1x lounas, 1 x päiväkahvi, 1 x illallinen, sauna, teetarjoilu ja ohjelma).

Erikoispalvelut (esim. 1 hh lisämaksu 70 e, hotellin baarista tai ravintolasta tilattu juoma ja ruoka joka ei sisälly viikonloppun pakettiin) lisätään loppuhintaan.

Hyvän olon viikonloppu maksetaan saavuttaessa paikan päällä hotellivastanottoon pankkikortilla, käteisellä tai liikuntaedulla. Jos haluat käyttää liikuntaetua max. 200 e/ asiakas (Smartum, e-passi, easybreak tai Edenred/Virike) ilmoita meille etukäteen: happyliikunta@gmail.com

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi peruuttaa ilman peruutuskuluja 14 vrk ennen tapahtuman alkua. Peruutus on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen happyliikunta@gmail.com.

Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutamme täyshinnan 325e.

Koronatakuu
Haluamme minimoida riskisi tässä epävarmassa ajassa. Mikäli jostain syystä et pääse osallistumaan viikonloppuun, sairastut tai joudut karanteeniin, voit hankkia tilallesi toisen osallistujan. Jos toista ei löydy, saat meiltä täyshintaisen lahjakortin (arvo 325 e). Lahjakortti ei ole henkilökohtainen ja on voimassa 6 kk. Voit käyttää lahjakortin itse seuraavalle hyvänolon viikonlopulle tai antaa ystävällesi.

Järjestäjillä on oikeus perua tapahtuma ylivoimaisen esteen sattuessa, jos koronarajoituksen takia ei voi toteuttaa retriittiä tai mikäli retriitin minimiosallistujamäärä ei ole tullut täyteen. Mikäli peruutus tapahtuu järjestäjän toimesta niin mitään maksuja ei osallistujalta peritä. Tässä tapauksessa järjestäjä ei ole myöskään velvollinen korvaamaan osallistujalle aiheutuneita kuluja.

Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen Happyliikunnan tai Petäys resortin puolesta. Muistathan, että tapahtuma on omaa vapaa-aikaasi. Huolehdithan, että tapaturma- tai matkavakuutuksesi ovat voimassa ja kattavat mahdolliset suunnitelmiesi muutokset ja niistä aiheutuneet lisäkustannukset.
Hyväksyn ehdot ja ilmoittaudun sitovasti mukaan hyvänolon viikonlopulle. *
Required
Onko sinulla jotain toiveita tai kysymyksiä?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy