SPAGAATJE SUMMER DANCE CLASSES
Deze verrassingslessen gaan door elke woensdagavond in de zomervakantie. De lessen gaan door in de turnzaal gemeenteschool, Gravin Elisabethlaan 21 te Hoogstraten.
Ze staan open voor iedereen. Door de huidige coronamaatregelen kunnen er slechts 20 dansers per groep worden toegelaten. Wie eerst inschrijft kan deelnemen.
Kostprijs is 5 Euro per les voor leden en 7 Euro voor niet-leden.. Je kan overschrijven voor de hele reeks die je wenst te volgen of ter plaatse cash betalen per les.
Gaat een les niet door omdat er te weinig inschrijvingen zijn in de groep dan word je verwittigd per mail en krijg je het betaalde bedrag terug gestort.
Email address *
Je naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Ben je lid van 't Spagaatje *
Required
Aanmelden dient ten laatste te gebeuren de maandag voor 20:00 u voor de les van de volgende woensdag.
Meld je enkel aan voor de data die je al zeker weet. Je kan nadien nog altijd met dezelfde link voor nieuwe data inschrijven.
Heb je aangemeld voor een les en kan je uiteindelijk toch niet komen, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar may@spagaatje.be.
Ik meld mij aan voor
Les
Les
Les
Les
Les
Les
Les
Les
Les
Ik wens de lessen te volgen in volgende groep
Vragen en opmerkingen
Betaling
Je betaalt 5€ leden) of 7€ (niet-leden) per les. Je hebt de mogelijkheid om gepast cash in de les te betalen of je schrijft het volledige bedrag voor alle lessen die je gaat volgen over op de activiteitenrekening van 't Spagaatje vzw BE89 1030 5498 1385 met vermelding van naam van de danser en x aantal lessen.
Ik betaal
Clear selection
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy