Заявка за безплатно активиране на облачната платформа Google Workspace for Education Fundamentals
Научете повече на https://cct.bg/google-workspace/

Формулярът се попълва единствено от ръководителя на организацията или упълномощено лице.

Преди да пристъпите към попълване на формуляра, моля да се уверите, че организацията, която представлявате е образователна институция и спада към следните категории: държавно, общинско училище, детска градина или висше учебно заведение. Вижте пълните условия: https://bit.ly/2R0WBCi.

Ако  Вашата организация отговаря на условията, след изпращането на формуляра ще бъдат предприети стъпки за активацията на Google Workspace for Education Fundamentals на посочения от Вас домейн. Ще получите допълнителни стъпки с насоки по email.

Център за творческо обучение е официален партньор на Google със специализация "Образование".

С изпращането на тази форма Вие се съгласявате да споделите лични данни с Център за творческо обучение. Данните Ви няма да бъдат споделяни с трети лица и ще бъдат използвани само за нуждите за активацията на платформата Google Workspace for Education Fundamentals и последващите дейности, свързани с него. Център за творческо обучение е администратор на лични данни (№ 58591/27.12.2013 г.).  Повече за политиката на поверителност на Центъра, вижте тук: https://cct.bg/private-data/.

При възникнали въпроси, може да се свържете с нас като пишете на support@cct.bg 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Център за творческо обучение. Report Abuse