Заявка за безплатно активиране на облачната платформа Google Workspace for Education Fundamentals
Преди да пристъпите към попълване на формуляра, моля да се уверите, че:

1. Вашата организация е образователна и спада към следните категории: държавно, общинско училище, детска градина или висше учебно заведение. Вижте условията: https://bit.ly/2R0WBCi
2. Можете да докажете образователния статут на организацията;
3. Вашата организация е формално акредитирана и разпозната от държавата образователна институция, която издава национално и международно разпознати сертификати за предучилищно, начално, гимназиално, или висше образование. (За висши учебни заведения)
4. Вашата организация разполага със собствен домейн и достъп до настройките му:
5. Формулярът се попълва от директор/ръководител на учебното заведение или упълномощено от него лице.

Ако вашата организация отговаря на условията, след изпращането на формуляра ще бъдат предприети стъпки за активацията на Google Workspace for Education Fundamentals на посочения от Вас домейн. Ще получите допълнителни стъпки с насоки по email.

Център за творческо обучение е официален партньор на Google в направление образование.

С изпращането на тази форма Вие се съгласявате да споделите лични данни с Център за творческо обучение. Данните Ви няма да бъдат споделяни с трети лица и ще бъдат използвани само за нуждите за активацията на платформата Google Workspace for Education Fundamentals и последващите дейности, свързани с него. Център за творческо обучение е администратор на лични данни (№ 58591/27.12.2013 г.). Повече за политиката на поверителност на Центъра, вижте тук: https://cct.bg/private-data/. Ако желаете да получавате актуална информация за всички дейности на Центъра, моля попълнете формата на следния адрес: https://goo.gl/THwQ3u.

При възникнали въпроси, може да се свържете с нас като пишете на support@cct.bg
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Center for Creative Training Association. Report Abuse