Cims per la llibertat
Email address *
Nom i cognoms
Your answer
Telèfon de contacte
Your answer
Codi de llicència federativa
Your answer
Tipus d'aeronau
Your answer
Cim triat
Your answer
Consentiment *
Required
Condicions legals
De conformitat amb l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter personal, li informem que les seves dades recollides a partir del present formulari seran tractades per:

• La Federació Aèria Catalana

• Q5856330E

• Rambla de Guipúscoa 23, 5 C

Que vostè pot contactar amb el Responsable de Privadesa dirigint-se per escrit al mail info@federacioaeria.cat o trucant al telèfon 934575328.

A la Federació Aèria Catalana tractem la informació que vostè ens facilita amb la finalitat de que es puguin organitzar les ascensions que organitza:

- CIMS X LA LLIBERTAT

Les dades proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals.
Les seves dades no es cediran a cap altre tercer, excepte que hi hagi una obligació legal.

La Federació Aèria Catalana l’informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que la Federació Aèria Catalana es compromet a adoptar totes les mesures raonables per a que aquestes se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades i que es compromet a notificar-nos qualsevol variació.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de Dades de Caràcter Personal podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o bé a través de correu electrònic info@federacioaeria.cat. En aquest sentit, i en tot moment, disposarà del dret a revocar el consentiment prestat mitjançant la present clàusula.

L’informem que podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

D’altra banda, en virtut del que estableix la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, sol·licitem el seu consentiment per poder publicar les seves imatges, obtingudes durant la seva participació a l’activitat esportiva corresponent a la present inscripció, a la pàgina web, xarxa social, revista o qualsevol altra mitjà electrònic o de premsa de la Federació Aèria Catalana i de CIMS X LA LLIBERTAT, sense que tals captacions tinguin finalitats publicitàries, comercials o de naturalesa anàloga. L’esmentat consentiment explícit podrà ser revocat en qualsevol moment per l’interessat.

A partir de l’acceptació del present formulari vostè autoritza expressament el tractament de les seves dades de caràcter personal, així com la publicació de les seves pròpies imatges a través de qualsevol mitjà, per la finalitat especificada, per part de la Federació Aèria Catalana o de CIMS X LA LLIBERTAT.

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Federació Aèria Catalana. Report Abuse - Terms of Service