COLÒNIES SANT ANTONI DE CALONGE ESTIU 2016

L’AMPA de l’Escola Estel tornem a organitzar aquest estiu unes colònies de 5 dies. Ja serà el cinquè any que anem al mateix càmping de Sant Antoni de Calonge, on sempre ens han tractat molt bé. Mentre els nostres fills i filles s’ho passen molt bé, els pares i mares podem aprofitar aquest dies de respir. Les monitores de les colònies treballen a l’Estel i ja coneixen els nostres fills. Si encara no ho heu provat, animeu-vos a provar-ho:

  Grup de les colònies de l'any passat

  Dies: 31 d'agost, 1, 2, 3 i 4 de setembre (5 dies i 4 nits)

  Lloc: Eurocàmping de Sant Antoni de Calonge, Avinguda Catalunya, 15. Tel. 972650879. www.euro-camping.com Estada: en mòbilhomes i pensió completa Preu: 300 € (Cost real 600 €, la diferència està subvencionada pel Consell Comarcal d’Osona i l'AMPA) Informació: trobareu la informació necessària per les colònies i el full de dades i autoritzacions, que heu de portar signat el dia que marxen, penjats a la web de l'AMPA. Darrer dia: el diumenge 4 de setembre cal recollir els nens i nenes abans de les 12 del migdia, seguidament qui o vulgui podrà fer un dinar familiar col•lectiu al mateix càmping.
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  Forma de pagament

  Cal fer un ingrés o transferència de 300€, indicant el nom de l’alumne, abans de l’11 de juliol al compte del BBVA número IBAN ES94-0182-1805-27-0201505995
  This is a required question

  Més informació

  Montse Pallarès 626322737 o Josep Casanovas 938895779 Us recordem que des de http://www.ampaestel.cat a la notícia de l'activitat us podeu descarregar els documents d'informació pràctiques sobre les colònies i el Full de dades, medicaments i autoritzacions, aquest últim els interessats l’heu de dur imprès, omplert i signat i entregar-lo als monitors el dia de marxar.