Motivationsundersökning
Hej

Vi är två studenter som läser psykologi vid Mälardalens högskola och skriver nu kandidatuppsats och hoppas att du kan hjälpa oss med vår undersökning. Vi vill undersöka hur människor finner motivation i till synes hopplösa situationer. Syftet är att ta reda på varför man i vissa fall bara ger upp försöken att nå ett viktigt mål och varför man andra gånger först ger upp försöken men sedan ändå bestämmer sig för att göra ytterligare en ansträngning. Undersökningen är uppdelad i två delar, del A och del B.

Del A: Här vill vi att du beskriver när du kämpat för att nå ett personligt viktigt mål men gett upp.

Del B: Här vill vi att du beskriver när du kämpat för ett personligt viktigt mål och gett upp, men sedan omprövat det beslutet och lyckats motivera dig igen.

Deltagandet i studien är frivilligt och går att avbryta när som helst. Svaren kommer att vara anonyma. Om ni har några frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss eller vår handledare.

Med vänliga hälsningar

Kajsa Rudengård, krd14001@student.mdh.se
Sanna Isaksen, sin15004@student.mdh.se

Per Lindström, per.lindstrom@mdh.se

Del A: Här vill vi att du beskriver när du kämpat för att nå ett personligt viktigt mål men gett upp:
Your answer
Del B: Här vill vi att du beskriver när du kämpat för ett personligt viktigt mål och gett upp, men sedan omprövat det beslutet och lyckats motivera dig igen:
Your answer
Om ni vill ta del av undersökningen, vänligen skriv er mejladress nedan:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service