Fes-te soci/a de la Confraria de la Santantonà
L' Associació Cultural Confraria de la Santantonà de la Vila de Forcall es va crear per estudiar, recolzar, defensar i difondre la festa de Sant Antoni del nostre poble. Ara pretenem ajudar i col·laborar en “millorar” la nostra festa hivernal més estimada que és part del nostre patrimoni cultural.

Amb aquest formulari oferim la possibilitat d’incorporar-vos a la Confraria de la Santantonà per treballar i col·laborar amb el nostre Sant Antoni. Ens agradaria comptar amb tot el suport possible. Si aquest és el vostre desig podeu omplir el següent formulari i enviar-lo.

Quota anual: 10 euros
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom *
Cognoms *
DNI *
Adreça electrònica *
Població *
Codi Postal *
Adreça *
Telèfon *
Número de compte *
Per a qualsevol dubte podeu trobar-nos a: confrariasantantona@gmail.com
Les dades introduïdes passaran a formar part de l'arxiu de l'A. C. Confraria de la Santantonà de la Vila de Forcall -G12349932- que tindrà la responsabilitat en el tractament de les vostres dades personals d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 (RGPD).
La finalitat del tractament de les dades personals és fer-vos arribar la informació de l'associació i mantenir-vos al dia de les activitats.
Les dades personals no seran comunicades a tercers sense previ consentiment.
Qualsevol persona té dret d'accés, ampliació, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat segons es preveu en la norma. Us podeu dirigir per correu electrònic: confrariasantantona@gmail.com o per correu ordinari. Plaça Major, 13 12310 Forcall (Castelló)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.