Sinisten ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin
Tahdotko muuttaa Suomea? Tässä on tilaisuus! Huhtikuussa 2019 järjestetään Suomen seuraavat eduskuntavaalit. Sininen tulevaisuus asettaa ehdolle loistavia tyyppejä ympäri maan. Jos sinua kiinnostaa liittyä joukkoon, jätä tällä lomakkeella yhteystietosi! Alueesi piiristä otetaan sinuun yhteyttä, jotta matka kohti vaaleja voi alkaa.

Sinisen tulevaisuuden arvoista ja tavoitteista voit lukea verkkosivuiltamme: http://www.sininentulevaisuus.fi/sininen-linja/ . Mikäli haluat tietää lisää ehdokkuudesta tai puolueestamme, voit aina olla yhteydessä toimistollemme: info@sininentulevaisuus.fi!

Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain ehdokkuudesta kiinnostuneiden kontaktointia varten. Luvallasi voit myös samalla liittyä puolueen sähköpostilistalle tai jäseneksi, mutta muuten emme tietoja käytä. Valitsemasi vaalipiirin piiriyhdistyksen puheenjohtaja saa yhteystietosi kontaktointia varten, koska ehdokkaat asetetaan nimenomaan piireissä. :) Lomakkeella kerätyt tiedot poistetaan viimeistään ehdokasasettelun päättyessä.

Nimesi *
Your answer
Vaalipiirisi *
Puhelinnumerosi *
Your answer
Sähköpostiosoitteesi *
Your answer
Olen Sinisen tulevaisuuden jäsen *
Tahdon samalla liittyä Sinisen tulevaisuuden sähköpostilistalle ja saada tietoa ajankohtaisista asioista *
Kiitos vastauksistasi! Otamme pian yhteyttä. :)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms