Computas 26. mars

Program: Computas skal ha en introduserende workshop om byggverktøy for programvareprosjekter. Det blir 15 minuters introduksjon om Computas, etterfulgt av pizza og brus. Deretter blir det 2,5 timers workshop. Det avsluttes med øl og sosialt.

Krav: Det er anbefalt at du kan programmere tilsvarende det en student på 3 året er på, og være kjent innenfor enkel bruk av IDE (Eclipse, IntelliJ, e.l). Det skal bli brukt java og maven i workshopen, men konseptene vi gir en innføring i er generelle og er nyttig kunnskap uansett hvilke programmeringsspråk eller platformer man jobber med.

VM-Oppsett:: Oppsettet som skal brukes under den kommende byggverktøy-workshopen til Computas legges ut her slik at flest mulig kan få det opp og kjøre på forhånd.

Den virtuelle maskin kan lastes ned her ->( http://fagutvalget.no/computas/cx-maven-intro.ova ), og den inneholder alt som trengs av verktøy og kode. For å bruke denne trenger du VirtualBox ->( https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads ).
NB! Viktig at du har den nyeste versjonen av Virtualbox.

I VirtualBox kan cx-maven-intro.ova importeres ved å gå på “File” -> “Import Appliance”.
Behold de foreslåtte innstillingene. Etter importeringen er ferdig kan du starte maskinen med Start-knappen i VirtualBox. Passordet til cx-brukeren er cx.

Skulle den virtuelle maskinen by på problemer, tilbyr vi instrukser for manuelt oppsett: http://bit.ly/1usdVkF

Vi er på plass en liten stund før workshopen starter for å hjelpe til med oppsettet.

Hvor: VilVite Konferanserom A og B.

Når: Torsdag 26.mars kl 16:15-18:45.

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question