Μιλήστε για ένα βιβλίο που σας άρεσε
Στο somuchreaders, το νέο εβδομαδιαίο newsletter που φτάνει από τις 13/3 στο inbox σας, και οι ίδιοι οι αναγνώστες προτείνουν βιβλία!

Συμμετάσχετε στο newsletter μιλώντας για ένα βιβλίο που διαβάσατε πρόσφατα [ας πούμε τους τελευταίους 3 μήνες] και σας άρεσε. Προσπαθήστε να μας πείσετε να το βάλουμε κι εμείς στη wishlist μας μέσα σε 100 λέξεις το πολύ! Αν η μίνι-κριτική σας μας αρέσει, θα τη δείτε σε ένα από τα επόμενα τεύχη του newsletter μας!

Μπορείτε να μας μιλήσετε για βιβλία όλων των ειδών, που διαβάσατε στα ελληνικά ή στα αγγλικά, μην περιοριστείτε καθόλου. Μπορείτε να συμπληρώσετε όσες φορές θέλετε τη φόρμα, ώστε να μιλήσετε για περισσότερα από 1 βιβλία.

Το όνομα με το οποίο θα θέλατε να σας γράψουμε στο newsletter [μπορεί να είναι το κανονικό σας, κάποιο ψευδώνυμο ή το όνομα με το οποίο σας βρίσκει ο κόσμος στα ίντερνετς] *
Your answer
Ο τίτλος του βιβλίου για το οποίο θα μας μιλήσετε; *
Your answer
Και συγγραφέας του είναι; *
Your answer
Γράψτε τη γνώμη σας για το βιβλίο σε, το πολύ, 100 λέξεις: *
Your answer
Αν έχετε κάποιο βιβλιοφιλικό blog, κάποια βιβλιοφιλική σελίδα στο Facebook, κάποιο bookstagram που θα θέλατε να μοιραστούμε με τους αναγνώστες του somuchreaders, σε περίπτωση που επιλέξουμε τις δικές σας 100 λέξεις, ορίστε, παρακαλώ, δώστε τα κατάλληλα λινκς εδώ:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms