Vállalkozásfejlesztési - kapcsolati térkép
A kezdeményezést az ENSZ égisze alatt 2013 óta szervezett Vállalkozó Nők Világnapja kampány keretein belül indítjuk, melyhez örömmel várjuk a csatlakozókat.
Szándékunk, hogy
- láthatóvá tegyünk minden olyan szereplőt, aki Magyarországon a női vállalkozások és fejlesztésük, támogatásuk, finanszírozásuk területén tevékenykedik;
- aktív tudásmegosztás induljon el a szereplők között;
- a szakértelem mindenkihez el tudjon jutni.
- a szereplők számára online és offline kapcsolódási felületek, találkozási pontok, új együttműködések jöjjenek létre.
- a jó ötletek, az elkötelezett, tehetséges emberek ne maradjanak befektetők nélkül.
- a műhelyek, szolgáltatók, befektetők összekapcsolódjanak, és nagyobb hatást tudjanak elérni.
- átláthatóan, etikusan, a minőség biztosításával működjön az ökoszisztéma.
- a lehetőségek, kapcsolatok mindenki számára elérhetőek legyenek.
- létrejöjjön a szakmai érdekképviselet.
- érdemi kutatások és esettanulmányok tudják a hatékony működést támogatni.

A térkép felhasználása, terveink:
A kérdőív által szeretnénk felkutatni és megmutatni az érintett szereplőket, az ismerteket és csöndben tevékenykedőket.
A kérdőív a női vállalkozások gazdasági és társadalmi jelentőségét is feltérképezi, néhány kérdés erejéig.
Az adatok egy része megjelenik majd az Európai Bizottság által hasonló céllal létrehozott WeGate adatbázisának felületén (https://wegate.eu/), amellyel a hazai vállalkozók nemzetközi partnerkapcsolatokhoz való hozzáférését és láthatóságát erősítjük - közösen.
Némi adalék:
A WeGate felület hazai tartalmának kialakítására a Digitális Jólét Program keretében kerül sor, ennek egyik projektmegvalósító szervezete a SEED Alapítvány. A JÓL-LÉT Alapítvány fent leírt céljaival összhangban csatlakozott a WeGate tartalmi fejlesztéséhez, így az elérhetőségek, alapadatok a SEED részére is átadásra kerülnek, majd a továbbiakban egy jelszóval és regisztrációval védett nyilvános adatbázisban lesznek hozzáférhetők az ökoszisztéma szereplői számára. Ezen a felületen további információk megosztására is lehetőség lesz, ezzel is segíteni szeretnénk a szféra céljainkkal azonosuló szereplőinek szakmai összefogását.

Köszönjük, ha csatlakozol ehhez a kezdeményezéshez és kitöltöd a kérdőívünket.
Amennyiben vállalkozásokat támogatsz, fejlesztesz, illetve befektető vagy, úgy a kérdőív első szakasza vonatkozik Rád, amennyiben vállalkozást működtetsz, a második szakasz. Amennyiben mindkét területen érintett vagy, kérjük, töltsd ki mindkét szakaszt.
Kérjük, lehetőség szerint minden Rád vonatkozó kérdésre válaszolj, ahol nem adsz választ, kérjük jelezd - nem releváns, nem publikus stb. A kérdőív kitöltése számításaink szerint legalább 25-30 perc, sajnos nem lehet megszakítani és visszatérni a kitöltéshez. Akkor kezdj hozzá, amikor van egy nyugodt félórás.
Az adatok publikálása az adatvédelmi törvény szabályai alapján történik.

A kérdőívben szerepeltetett adatok valóságtartalmát nem vizsgáljuk, ezért kérjük, fokozott gondossággal töltsd ki a kérdőívet és az adatokat különös gondossággal ellenőrizd, mert ezek kerülnek az adatbázisba.

A Digitális Jólét program keretében, a SEED Alapítvánnyal együttműködésben megvalósuló kérdőív hozzájárul a Digitális Startup Stratégia női vállalkozások fejlesztésével kapcsolatos akciótervének megvalósításához.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Civil Support Közhasznú Nonprofit Kft.. Report Abuse