Inschrijving Deel je Data
Wikimedia Nederland begeleidt bibliotheken en erfgoedinstellingen in het delen van beeld en data via Wiki-projecten als Wikidata en Wikimedia Commons. Middels vier masterclasses leer je meer over auteursrecht, het digitaliseren van een collectie, het vrijgeven van data en/of beeld én het ontwikkelen van de juiste vaardigheden om zelf data en/of beeld te uploaden naar de geschikte Wiki-projecten.

Tijdens de Wiki Techstorm op 22 en 23 november 2019 krijg je tijdens twee speciale Doe-dagen de kans om beelden, data en (delen van) collecties daadwerkelijk te uploaden naar Wikidata en/of Wikimedia Commons. Vanaf dat moment zijn ze voor iedereen vrij toegankelijk, overal ter wereld.

Voor- en achternaam *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Organisatie *
Your answer
Functie *
Your answer
Programma
Je schrijft je met dit formulier in voor het hele Deel je Data-traject (vier masterclasses en een tweedaagse WikiTechstorm). Geef aan bij welke sessies je aanwezig bent:
*
Required
Friendly Space Policy en Privacyverklaring
Friendly Space Policy *
De Vereniging Wikimedia Nederland stelt zich ten doel om al haar evenementen toegankelijk te maken voor iedereen, onafhankelijk van hun geslacht, seksuele voorkeur, handicap, uiterlijk, ras, etniciteit, politieke voorkeur en of religie. Tijdens alle bijeenkomsten die worden georganiseerd door Wikimedia Nederland geldt het beleid voor vriendelijke ruimtes (‘’Friendly Space policy’’). https://nl.wikimedia.org/wiki/Over_ons/Vriendelijke_ruimtes
Privacyverklaring *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Wikimedia Nederland. Report Abuse - Terms of Service